Værelsestyper

1-værelses villaer

Nybyggede 1-værelses villaer med privat pool. Bred seng (200x200 cm). Aircondition og deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hotellets østlige bygning i nærheden af havet. Aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i hotellets vestlige bygning. Aircondition og deponering. Tv og telefon. Minibar og kaffe-/tefaciliteter. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow beliggende i hotellets have. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 1-2 personer.

Suite

Nybyggede suiter med jacuzzi udenfor. Aircondition og deponering. Tv og telefon. Minibar og kaffe-/tefaciliteter. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 1-3 personer.