Certificeret yogalæreruddannelse - 200h multi -style teacher training program

NYHED! I samarbejde med Satwik School of Yoga tilbyder vi komplet yogalæreruddannelse på 200 timer certificeret af Yoga Alliance. En tryg og stabil uddannelse med erfarne og vidende undervisere, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv og dine evner og derefter arbejde som yogalærer.

Den udformede undervisningsplan blander vismændenes traditionelle lære, med moderne videnskabelige perspektiver. Kombinationen af dette vil hjælpe praktikanterne til at opnå en uovertruffen oplevelse af personlig udvikling og yogisk oplevelse. Når du er færdig, vil du være kvalificeret til at registrere dig hos Yoga Alliance som en RYT 200, hvilket giver dig en globalt anerkendt uddannelse.

Riyas Babu, den anerkendte indiske yogamester med stor international undervisningserfaring, vil lede programmet, som vil have fokus på yogafilosofi og meditationspraksis.


Dette vil du lære

Asana (Hatha, Ashtanga og Yin), sekvensering, justering og justering, undervisningspraksis, mantralæring og anatomi

Filosofi: Forskellige filosofier om hinduisme, Yoga Sutra, Grundlæggende om Buddhisme, Meditation, Videnskab og Spiritualitet, Grundlæggende om Ayurveda

Praktiske studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, Undervisningspraksis, Tilpasning og tilpasning og Mantralæring, Kriyas og Bandhas

Fordele ved netop dette 200-timers program:

 • Særligt fokus på filosofi og historie
 • Integrerer Ayurveda i pensummet
 • Fuldt drevet af erfarne indiske lærere
 • Specielt designet vegetariske måltider
 • Rolig, vild og magisk beliggenhed i Europa, La Pared Fuerteventura
 • Mulighed for at integrere surfing
 • Fremtidig mulighed for at samarbejde med os, da vi arbejder tæt sammen med vores elever

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne 200-timers retreat på fire uger skal du tilmelde dig denne rejse. Tilmeld dig ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Vær opmærksom på at undervisningen foregår på engelsk, du skal derfor kunne snakke og forstå engelsk. 

Ugernes program

Uge 1:

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14.00 Mantralæring

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

Uge 2:

07.30 Morgenmeditation

08.30 Ashtanga vinyasa

10.00 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14,00 Anatomi, justering og justering

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.00 Chanting (alternative dage)

 

Uge 3

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Undervisningsteknikker og almindelig praksis

13.30 Frokost

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

Uge 4

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Kriyas og Bandhas

13.30 Frokost

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

En dag hver uge vil der være en fridag, så du kan udforske hotellet og dets øvrige sportstilbud, eller tage på udflugt.

Info om ugen

Pris fra: 

23.000,- DKR

Dato & hotel:

4. september-2. oktober 2022, Porto Myrina - powered by Playitas
6. januar-3. februar 2023, La Pared - powered by Playitas

 Dette indgår i rejsen:           

 • Yoga retreat 200-hour
 • Fly tur/retur
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage 20 kg + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Værelse i delt dobbelværelse*
 • Helpension (morgen- middag- og aftenbuffet)
 • Hotel & træningsresort i topklasse

Porto Myrina - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: 
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Riyas Babu

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022 og i vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar er en indsigtsfuld instruktør med en stor passion for yogaøvelser. Han har trænet under forskellige mestre i Indien over ti år og begyndte at dele sin egen viden for 5 år siden. Sujeesh har en alsidig undervisningsstil udviklet ved at blande forskellige stilarter af asana-praksis såvel som Kalari og vejrtrækning. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har stærke interpersonelle og kommunikationsevner og har 5 års undervisningserfaring med internationale studerende på forskellige skoler i Indien.

Han er certificeret lærer med Yoga alliance og har såvel grundlæggende viden om ayurveda, som han deler i sine sessioner, der passer til alle niveauer af elever.

Sujeesh vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022 og i vinteren 2023.

Manoranjan Chand er en yogalærer som er dedikeret til at dele sin viden om Patanjali Yoga med hele verdenen. Han blev født i Orissa og havde et stærkt ønske om at kende svarene på livet og en højere bevidsthed fra sin barndom. Hans lille landsby havde færre muligheder, så under de mest usædvanlige omstændigheder ved en ødelæggende cyklon i 1999 i Orissa, da han var 16 år gammel, forlod Manoranjan sit hjem på jagt efter svar, der overvældede ham. Efter at have kæmpet for at overleve under umenneskelige forhold i New Delhi og taget dyb fattigdom og slaveri som en værdifuld lære af livet, besluttede Manoranjan at flytte til Kerala, da et tilfældigt møde med en generøs rejsende gav muligheden.

Dette markerede begyndelsen på hans yogiske rejse. Begyndende på græsrødderne startede han først med, at lave mad til yogaskoler, langsomt at finde vej til ayurvediske klasser og derefter til sidst til yoga shalaer. Denne spændende rejse har gjort at han er meget personlig, og en person som alle kan relatere til. Hans klasser er gennemsyret af duften fra ​​hans personlige oplevelser, og intet af det, han siger, kommer fra tør boglig viden, alt er prøvet på egen krop.

Han holdt aldrig op med at lære, og ved enhver mulighed der bød sig, finpudsede han sin viden med certificeringer og grader inden for sit felt. Han står nu på spidsen til at blive et sandt ledelys med næsten 10 års undervisningserfaring, i at træne dedikerede yogier rundt om i hele verdenen.

Manoranjan vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i efteråret 2022.

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017.

Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’

Mahendra Ji vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i vinteren 2023. 


Om hotellerne


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​