Bike and Yoga, Holly Sport

Levante – powered by Playitas

Vi tilbyder noget helt nyt; En kombination af den traditionelle indendørs cykling og klassisk yoga. Fysisk træning kombineret med udfordrende og seriøs pleje af ånd, sjæl og krop.


Om turen

Holly Sports instruktører sørger for en fantastisk uge, fyldt med træning og fællesskab. Du får seks dages træningsprogram, med mindst 4 timers træning dagligt. Når du har tid på egen hånd, kan du enten nyde de fantastiske omgivelser eller gå på opdagelse. På hotellet vil du også kunne benytte dig af de øvrige træningsfaciliteter og afprøve mange forskellige former for sport og holdtræningspas.

Ugens program

Vi har sammensat et program, hvor vi starter hver morgen med fælles yoga, hvor fokus vil være at få kroppen godt i gang. Vi kører Biketimer både for- og eftermiddag, inden vi slutter dagen med seriøst yoga. Vi kommer gennem, og kombinerer, forskellige yogaformer, som f.eks. Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Alignment yoga og Myofascial Release

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.

 


Hvem kan deltage?            

Denne rejse er for alle, uanset niveau og er perfekt for dig der elsker indendørscykling og Yoga. Alle niveauer kan være med, så både nybegyndere og rutinerede deltagere vil få stort udbytte af træningen. Om du rejser alene, med familie eller venner, har ingen betydning. På denne rejse er der rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

 

Pris fra: Pris fra 6.998,-  

Dato og hotel:

11.-18. september 2024, Levante - powered by Playitas

Afrejse fra: København, Aalborg 

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Levante - powered by Playitas
  • Måltider: morgenmad
  • Træning med instruktør i følge program med Holly Sport
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

*Enkeltværelsestillæg på 3.000, - pr. person

Book 

Kontakt os: grupperejser@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Om Holly Sport

Holly Sport er eksperter i at skabe mindeværdige oplevelser på dine rejser. Vi vægter det sociale samvær, afslapning og topkvalitets træning højt. Ud over vores Bike og Yoga-rejser arrangerer vi også Nordic Bike Week og Padelrejser, samt Danmarks største cykelbegivenhed, Holly Bike Challenge.Vi samarbejder tæt med Danmarks mest dygtige instruktører for at give dig den bedst mulige oplevelse. På denne tur møder du vores yogainstruktør, Cristina Hedegaard Nielsen samt flere af vores bedste bikeinstruktører.

Om instruktøren:

Cristina Hedegaard Nielsen. Cristina tager sine yogis med på en unik yogarejse. Du vil møde en yoga som skiller sig ud fra de mere klassiske yoga stilarter. Med fokus på kroppens biomekanik, blander Cristina problemfrit styrke og mobilitet i sine klasser. Hun lægger stor vægt på funktionel bevægelse og øvelser, der er tilpasset nutidens livsstil. Som deltager på Cristina's yogaklasser kan du forvente at få fornyet indsigt i din krop og hvad det vil sige at bruge den hensigtsmæssigt og alsidigt. Cristina er uddannet indenfor Alignment Yoga. Hun er yogainstruktør og bevægelseskonsulent fra YogaLiving på Frederiksberg, og har suppleret med yderligere uddannelser inden for Myofascial Release, Åndedrætstræning, teknik og justering hos både Jason Crandell og Jill Miller. Desuden er hun certificeret i Emotional Intelligence & Mindfulness fra Search Inside Yourself Leadership Institute, USA.

 

 

 


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas