Yoga & training week

Hillevi Lindelöf

Forkæl dig selv med en sund ferieuge! I løbet af to uger på Apollos nyåbnede sportshotel Levante - drevet af Playitas, får du mulighed for at træne forskellige træningspas med den erfarne gæsteinstruktør Hillevi Lindelöf. Der tilbydes morgenyoga, hård styrketræning og funktionelle timer. Du sætter barren, hvor det passer dig, og alle er velkomne til at deltage! Al gruppetræning er velegnet til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at deltage i passene.


Holdbeskrivelser

Total body workout - Med olika typer av redskap samt olika upplägg så utmanas din styrka, koordination och kondition. Klassen har stor variation, både längden på intervallerna och övningarna samt redskapen varierar från gång till gång. Total body workout är en rejäl utmaning, oavsett hur vältränad du är. Passar alla – oavsett erfarenhet.

Leg Challenge - Leg Challenge er den perfekte session, hvis du kan lide at træne hårdt og tid effektivt. Du træner med høj intensitet med fuld fokus på lår og numse. Gør dig klar til en træning, hvor din puls stiger og sveden falder. Velegnet til alle – uanset erfaring.

Yoga Yin - Yoga Yin er en genoprettende yogaform, der handler om at berolige krop og sind. Yoga Yin er kendetegnet ved passive stillinger med et let, blidt stræk, udført i stilhed og opmærksomt nærvær. Hver stilling holdes i mindst 3-5 minutter, hvilket giver os tid til også at berolige sindet. Yoga yin passer til alle.

Core Challenge - Core Challenge er et træningspas med fokus på kropsmusklerne, hvor du træner uden udstyr. Fokus på at opbygge en stærk ryg, stabil torso og god kropsholdning. En stærk kerne er en vigtig nøgle til meget; fx at løfte tungt, løbe med bedre teknik og føle sig stærk og smertefri i hverdagen. Timen er velegnet til dig, der ønsker udfordrende og funktionel træning.

Yoga Flow – En fysisk yoga, hvor du bevæger dig jævnt og dynamisk ind og ud af forskellige yogastillinger, mens du fokuserer på din vejrtrækning. Yoga er en flere tusind år gammel træningsform, der bruges til at finde balancen, både fysisk og mentalt. Yoga Flow passer til alle, uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren yogi.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

27 aug -3 sep 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette indgår:

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med gæsteinstruktøren

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellet


 

Om Hillevi Lindelöf

Hillevi Lindelöf brænder for at hjælpe mennesker med at forblive sunde, stærke og inspirere til bevægelsesglæde. I træningspassene med Hillevi får du hjælp til både at udfordre og lytte til din krop.
Du får muligheder for at udfordre din kapacitet, ud fra dine forudsætninger.

Hillevi er autoriseret fysioterapeut, personlig træner og gruppetræningsinstruktør gennem 12 år.

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas