Yoga, meditation & recovery week

Josefin Sahlin Babar

Rejs med når ’Mindful by Josie’ gæster vores sportshoteller og underviser i både Yin yoga, meditation, Qi gong, Pranayama og skøn, glædelig, energisk vandgymnastik med masser af elementer af forskellige dansestile. Du får mulighed for at prøve meditationsteknikker, guidede meditationer og stille yoga. Det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i både krop og sjæl, berolige sindet og give dig selv maksimal restitution og afslapning. Sammen med Josie får du redskaber til at arbejde med dit mindset og yogapraksis ved både at styrke din krop, sind og sjæl.


Holdbeskrivelser 

Mindful Yinyoga er en rolig og mere meditativ time, hvor vi bliver i lang tid i hver stilling og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv men også hjernen. Her får du mulighed for at slippe blokeringer i kroppen, og fokusere på restitution og refleksion.

Hathayoga (poweryoga) giver dig fysisk og mental kontrol med asanas (yogastillinger) og pranayama (åndedrætsøvelser). En hatha yoga session indeholder fysiske bevægelser i meget bløde former som igen kombineres med meditation og åndedrætsøvelser. Formålet med øvelserne er at balancere den kraft, der kommer fra ha - solen, og Tha - månen. Stillingerne i hatha yoga har således modsatrettede energier, der stimuleres, når du åbner og lukker muskler og led.

Pranayama & meditation inkluderer en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker), guidet meditation og kropsscanning.

Taiji Qi gong - 18 former Tai Chi og Qi Gong er kendetegnet ved bløde bevægelser og et fokuseret sind, der har en gavnlig og balancerende effekt både fysisk og mentalt. Vi træner bevidst bevægelse, koordination, fokus, kropsbevidsthed, at være i nuet og indre stilhed.

Aqua for fun er en simpel udgave af vandaerobic med mange elementer af dans. Du er garanteret god energi og glæde.

Stretch and relax hjælper kroppen og musklerne med at restituere efter en dag med masser af fysisk aktivitet. Vi strækker de største muskelgrupper og afslutter med afspænding.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Dato og hotel:

18-25 jul 2023, Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                   

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Playitas Resort

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Josefin Sahlin Babar

Mit navn er Josefin og en af ​​mine store passioner i livet er, både at praktisere og instruere i yoga, mindfulness og meditation. Jeg er uddannet sundhedspædagog og yoga- og mindfulnessinstruktør. Jeg har det bedst, når jeg har kan inspirere andre til at tro på sig selv, føle mig fri og nyde alt det smukke, som livet har at byde på.

Mange mennesker lider i dag af bekymring, angst, depression, udmattelse og stress-relaterede sygdomme. Jeg har min egen erfaring med psykisk sygdom. Grunden til at jeg læste til sundhedspædagog var netop for at få mine egne redskaber til, at håndtere min angst og så have mulighed for at hjælpe andre efterfølgende. I 2018 arrangerede jeg min første restitutionstur for stressede mennesker, og jeg har også deltaget i udannelsen til Apollo Sports instrukør som instruktør for Aerobic weekends.


 

Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas