Yoga, meditation og recovery week med Josefin Sahlin Babar

Rejs med når ’Mindful by Josie’ gæster vores sportshoteller og underviser i både Yin yoga, meditation, Qi gong, Pranayama og skøn, glædelig, energisk vandgymnastik med masser af elementer af forskellige dansestile. Du får mulighed for at prøve meditationsteknikker, guidede meditationer og stille yoga. Det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er, at have det godt i både krop og sjæl, berolige sindet og give dig selv maksimal restitution og afslapning. Sammen med Josie får du redskaber til at arbejde med dit mindset og yogapraksis ved både at styrke din krop, sind og sjæl.


Holdbeskrivelser 

Mindful Yinyoga: er en rolig og mere meditativ time, hvor vi bliver i lang tid i hver stilling og arbejder med kroppens organer, vores bindevæv men også hjernen. Her får du mulighed for at slippe blokeringer i kroppen, og fokusere på restitution og refleksion.

Hathayoga (poweryoga): fysisk og mental kontrol med asanas (yogastillinger) og pranayama (åndedrætsøvelser). En hatha yoga session indeholder fysiske bevægelser i meget bløde former som igen kombineres med meditation og åndedrætsøvelser. Formålet med øvelserne er at balancere den kraft, der kommer fra ha - solen, og Tha - månen. Stillingerne i hatha yoga har således modsatrettede energier, der stimuleres, når du åbner og lukker muskler og led.

Pranayama & meditation: denne time inkluderer en kombination af pranayama (åndedrætsteknikker), guidet meditation og kropsscanning.

Taiji Qi gong - 18 former: Tai Chi og Qi Gong er kendetegnet ved bløde bevægelser og et fokuseret sind, der har en gavnlig og balancerende effekt både fysisk og mentalt. Vi træner bevidst bevægelse, koordination, fokus, kropsbevidsthed, at være i nuet og indre stilhed.

Aqua for fun: en simpel udgave af vandaerobic med mange elementer af dans. Du er garanteret god energi og glæde.

Stretch and relax: lad kroppen og musklerne restituere efter en dag med masser af fysisk aktivitet. Vi strækker de største muskelgrupper og afslutter med afspænding.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. OBS! Visse træningspas på Playitas kan dog være mod mindre betaling.

Dato og hotel:

23.-30. maj 2023, Playitas Resort

29. august-5. september 2023, Playitas Resort

12.-19. september 2023, La Pared – powered by Playitas

Dette indgår:                   

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Josefin Sahlin Babar

OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.

Book Playitas Resort

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: sports@apollo.se


Om instruktøren


Josefin Sahlin Babar

Mit navn er Josefin og en af ​​mine store passioner i livet er, både at praktisere og instruere i yoga, mindfulness og meditation. Jeg er uddannet sundhedspædagog og yoga- og mindfulnessinstruktør. Jeg har det bedst, når jeg har kan inspirere andre til at tro på sig selv, føle mig fri og nyde alt det smukke, som livet har at byde på.

Mange mennesker lider i dag af bekymring, angst, depression, udmattelse og stress-relaterede sygdomme. Jeg har min egen erfaring med psykisk sygdom. Grunden til at jeg læste til sundhedspædagog var netop for at få mine egne redskaber til, at håndtere min angst og så have mulighed for at hjælpe andre efterfølgende. I 2018 arrangerede jeg min første restitutionstur for stressede mennesker, og jeg har også deltaget i udannelsen til Apollo Sports instrukør som instruktør for Aerobic weekends.


 

Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​