Work – Sweat – Jump higher – Smile brighter med Morten & Camilla

Rejs til Playitas og træn med Morten og Camilla som har over 30 års erfaring med undervisning. Morten underviser i WOD, Jumping, body power, spinning og Bungee Super Fly. Du vil på Mortens hold mærke at du får sved på panden og et smil på læben samt højt humør. Camilla underviser i Bungee Super Fly, TRX, WOD og løber også. Om det er flyvende i Bungee eller med løbeskoene på, vil du få sved på panden, en masse grin og god træning sammen med Camilla.


Holdbeskrivelser

WOD med Camilla: WOD står for Workout Of the Day så alt efter humør, vejret og hvor klar I er, ja så består en WOD af en række øvelser med håndvægte, stænger, bolde osv.  sat sammen til en sjov og udfordrende WOD, der giver sved på panden og smil på læben.

WOD med Morten: Her tager jeg udgangspunkt i dagens benhårde træning, disse vil være delt enten som under krop, over krop eller fullbody. Din styrke og kondition vil komme på prøve, og alle kan være med.

Jumping Fitness: En time der er bygget op med let og sjov koreografi, hvor både arme, krop og ben sættes i sving på trampolinen. En time med supersjov og vild kalorie forbrænding, kvinder (ca. 350-450 kcal pr. time) mænd (ca. 450-750 kcal pr. time)

Body Power: Body power er en time der er bygget op hvor alle muskler i kroppen kommer i gang, vi bruger vægtskiver og stænger samt bænke til at bygge de forskellige elementer op. Sved og smil er kodeordet.

Spinning: Her vil du opleve en time der bygger op med masser af kadence, hårde tråd og op og ned kørsler. En time hvor din puls kommer op og sved på panden.

Bungee Super Fly: udfordrer din krop til nye højder, her kombinerer du styrke og core træning med konditionstræning. Du føler en helt ny dimension, hvor du hænger frit i selen og laver masser af udfordrende øvelser såsom burbees, push-ups, hop og lækker coretræning. Du vil blive helt ”hooked”, når du først har prøvet det én gang.

TRX: Fantastisk træningsform hvor du træner styrke ved brug af egen kropsvægt. Du kan lave øvelserne på forskellig vis og træne kroppen ud fra dit eget niveau, så alle kan være med her! - I TRX'en kan du lave øvelser for hele kroppen, men især ben og mavemusklerne får vi til at brænde!

Løb: har du lyst til at løbe en 5 km tur sammen med andre i området, så tag med her! - vi løber med en pace på 5.30 - 6.00.

Morning Salutation: En god omgang morgentræning for kroppen i roligt tempo til solens opgang.


Ugeprogram

Gæsteinstruktørerne afholder 2-3 daglige træningspas tilsammen pr. dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen og dig som ikke har den største træningserfaring. Du er sikker på at blive udfordret, uanset dit niveau. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen. Du skal dog være opmærksom på, at visse træningspas på Playitas kan være mod betaling.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. Dog kan enkelte træningspas på Playitas være mod betaling.

Dato & hotel:

  • 7.-21. Juli 2022, Playitas Resort

 Dette indgår:           

  • Træning med Morten og Camilla
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK REJSE

Kontakt ossports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Morten har igennem over 30 år undervist i stort set alt, X-fit, Jumping, Bungee Super Fly, core træning, TRX, spinning og meget mere. Morten er fitness atlet og har netop vundet Danmarksmesterskabet i ’Mens Physic Master’. Til dagligt lever han blandt andet af at være personlig træner og holdunderviser i både Danmark og på Playitas.  ’Jeg har altid elsket at undervise og se folk udfordre sig selv på mine hold. Træning skal være sjovt, udfordrende og med højt humør, det er nøglen til en fed træning!’

 

Camilla Holse ’Jeg er en træningsentusiast og løbemotionist, der har dyrket løbetræning i mere end 15 år, og har deltaget i flere løb på halvmaratondistancen. Derudover er jeg uddannet Bungee Super Fly instruktør, og har trænet både crossfit, TRX og styrke ved siden af løbet igennem flere år.

Du kan læse mere om Bungee Super Fly her: www.bungeesuperfly.dk

Følg med på Instagram: @bungeesuperfly_dk  


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas