Træning for hele kroppen med PT Marita Storvoll

Deltag i inspirerende og motiverende træningssessioner med Marita Storvoll. I denne uge vil Marita få dig til at teste forskellige former for træning, som du måske ikke har prøvet før.

Marita er en god træner og vil tilpasse træningen, så alle kan være med. Det bliver alt fra styrke, kondition, bevægelse, afspænding og koordination. Hendes mål er, at få dig til at tro, at træning er sjovt og ikke bare en opgave. Det er også vigtigt for hende, at du får viden om, hvorfor vi træner på denne måde, hvilke muskler vi bruger, og at du laver øvelserne korrekt. Det betyder, at du får hurtigere progression og undgår skader. Du vil helt sikkert opdage nye og spændende måder at træne på, som du kan tage med hjem til hverdagen.


Holdbeskrivelser  

Afslapning/Yoga: Marita kører en blanding af bevægelsestræning, afspænding og almindelig yoga. Det er for at alle og enhver kan tage del i timen og få glæde af træningen.

Interval/Jog: Her snører vi vores kondisko og udforsker området. Uanset om det er sjove intervaller, eller bare en afslappet løbetur.

Bootcamp/HIIT: Her vil vi bruge forskellige intervalformer i kombination med styrkeøvelser og normalt kropsvægt. Målet er at forbedre konditionen og at styrke hjertet uden at skulle løbe.

Dagens WOD: Funktionel træning, eller "crossfit", som de fleste måske har hørt om. Denne time vil variere meget, alt fra olympiske løft til en fast WOD/session, som vi skal igennem sammen, enten i form af partræning eller alene.

Aqua aerobic: Her skal vi hygge os i poolen! Enten i form af dans, men også uvante øvelser i intervalformer, der udfordrer kroppen i vandet.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på infotavlerne.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 28. maj-4. juni 2023

Hotel: Levante – powered by Playitas

Dette indgår:              

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Marita

Book Levante – powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Marita Storvoll

Marita Storvoll

Marita har altid elsket motion, og alle former for motion. Hendes mantra er, jo mere varieret træning du laver, jo større progression får du i de forskellige træningsformer, samt færre skader. Marita har arbejdet som Personlig Træner og diætist siden 2015. Hun har gennem årene taget en række kurser i forskellige former for træning, alt fra Vægtløftning, kettlebell, slynge, yoga, gymnastik mm. Alt dette bruger hun, når hun underviser.

Hendes vigtigste job nu, er at være mor til sine 2 piger. På grund af en hektisk hverdag har hun lært måder at træne på, der tager mindre tid, men som er lige så effektive! Hun driver sin egen virksomhed, hvor hun blandt andet har Bootcamp-hold, Træning under og efter graviditet, PT-hold, online-klienter og online-hold for sundhedstjenesten: Aktimed.


 

Hotellet

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas