Padel week med Swedish Padel Camp på Porto Myrina – powered by Playitas

Tag med på en padelrejse i samarbejde med Swedish Padel Camp. Vi tager til Porto Myrina, som ligger på Limnos, Grækenlands ottende største ø. Hotellet har 3 nybyggede padelbaner og ligger i grønne omgivelser kun 2 km fra havnebyen Myrina - en uspoleret og charmerende græsk lille by.

Porto Myrina - powered by Playitas er sidste års tilføjelse til vores Playitas familie, et sportshotel med fokus på aktive motionister. Har du lyst til at træne endnu mere, end de 4 timers Padel om dagen, er der masser af andre former for træning, både på egen hold og som holdtræning.


Om padelrejsen

I en uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter fokus på teknik og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Der er høj kvalitet på padlebaner, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi er omhyggelige med detaljerne, så du får en skøn oplevelse sammen med os. Udover en masse padel er der plads til sol, svømning, afslapning og et godt tilholdssted. Der er 0 meter til stranden, så en dukkert i det turkisblå hav er et must efter et par svedige padeltimer.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og den enkelte person og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt. Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.


Program

Skema 17.-24. sept. Skema 24. sept.-1. okt. 

Programmet er foreløbigt og ændringer kan forekomme


Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i rørelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til den aktive livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har mange års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

 

Pris fra* 9.898,- pr. person

Dato og hotel:

17.-24. sep. 2023, 9.898,-

24. sept.-1. okt. 2023, 9.898,- UDSOLGT

19.-26. maj. 2024, 10.698,-

26. maj - 2. jun. 2024, 10.698,-

15.-22. sep. 2024, 10.698,-

22.-29. sep. 2024, 10.698,-

Afrejselufthavn: København, Stockholm

Dette indgår:

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • 3-4 timers padel om dagen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700,-

BOOK 17.-24. SEPT. 2023

BOOK 24. SEPT.-1. OKT. 2023

BOOK 19.- 26. MAJ 2024

BOOK 26. MAJ - 2. JUNI 2024

BOOK 15. - 22. SEP 2024

BOOK 22. - 29. SEP 2024

Kontakt: sports@apollorejser.dk  

 

 


Om Swedish Padel Camp

Svensk Padel Camp drives af Petra og Håkan fra Sverige, Varberg.
Svensk Padel Camp er en del af Golden Wellness AB, som har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser. 

 

Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner, med over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Uddannet mental coach. Håkan arbejder til dagligt med opgaver som at træne fitnesstrænere indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familiefirmaet Golden Wellness AB, både som padeltræner, tennistræner og fitnessinstruktør.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas