Padelrejse med Swedish Padel Camp, Playitas Resort

Følg med på denne Padelrejse i samarbejde med Swedish Padel Camp. Vi tager til træningsmekka, Playitas Resort. På denne rejse er der rig mulighed for at være aktiv og få prøvet kræfter af med en ny sportsgren. Hver dag er der 3-4 timers træning kun med Padel.


Om padelrejsen

I en uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter fokus på teknik og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Der er høj kvalitet på padlebaner, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi er omhyggelige med detaljerne, så du får en skøn oplevelse sammen med os.

Udover en masse padel er der plads til sol, svømning, afslapning og et godt tilholdssted. Der er 0 meter til stranden, så en dukkert i det turkisblå hav er et must efter et par svedige padeltimer. I løbet af ugen vil vi også have en fælles vinsmagning, en udflugt til havnebyen med fælles frokost/middag og et spændende foredrag.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og den enkelte person og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.


Program

Program 17 marts

Se programmet for marts. Program for senere rejser vil kunne ses her på siden snarrest. 


Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i rørelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til den aktive livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har mange års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

 

Pris fra 8.999, -

Dato:

3.-10. november 2023, 9.998,- UDSOLGT

10.-17. november 2023, 9.998,- UDSOLGT

8.-15. marts 2024, 11.198,-

15.-22. marts 2023, 11.198,-

Hotel: Playitas Resort

Afrejselufthavn: København og Billund

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • 3-4 timers padel om dagen

*rejser du alene er der enerumstillæg på 2000, -

TILMELD 8.-15. MARTS 2024

TILMELD 15.-22. MARTS 2024

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 


Instruktører på rejsen

Svensk Padel Camp drives af Petra og Håkan fra Sverige, Varberg.
Svensk Padel Camp er en del af Golden Wellness AB, som har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser. 

Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner, med over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Uddannet mental coach. Håkan arbejder til dagligt med opgaver som at træne fitnesstrænere indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familiefirmaet Golden Wellness AB, både som padeltræner, tennistræner og fitnessinstruktør.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas