Styrke og løb med Jakob Schmidt

Er du vild med styrketræning, løb, eller måske begge dele? Så skal du være med når Jakob Schmidt sørger for en god træningsuge. Jakob garanterer at du vil gå fra alt træning med et smil på læben og en følelse af at se frem mod næste træningstime. Du kan deltage på alle hold, uanset din erfaring. Jakob har stor erfaring med forskellige niveauer og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad din baggrund er.


Holdbeskrivelser

GLUTES AND CORE

Fokus på at træne ben- og baldemuskulaturen samt at udføre øvelserne teknisk korrekt, hvor baldemuskulaturen bliver mest mulig aktiveret. Træningsformen består hovedsageligt at et styrkepas med middel til høj belastning. For dig som ønsker at styrke din core - dvs. din kerne, som består af dine dybe mavemuskler og rygmuskler. En stærk coremuskulatur giver dig en flot kropsholdning og fladere mave.

WOD

Workout Of the day, hver dag en ny træning. Variation i træningen hver dag, der vil både være funktionel styrketræning og fokus på høj puls. Med andre ord: et hold med fart på. 

FUNCTIONEL TRÆNING

Inspireret af øvelser inden for crossfit. Forskellige øvelser hvor hele kroppen bliver trænet godt igennem. Her kan alle deltage, uanset niveau.

KETTLEBELL

Holdet er for dig der elsker at træne med kettlebells eller ønsker at forbedre din teknik. Træningen består primært med brug af kettlebell. Hele kroppen bliver trænet og pulsen kommer op.

HIIT

HIIT står for “High intensive interval Training”. Holdet er bygget op på korte intervaller i højt tempo. På HIIT holdet får du mulighed for at presse dig selv maksimalt.

CARDIO

Træningen består primært af basis øvelser og kropsvægtsøvelser. Du vil med garanti få sved på panden og pulsen op på Cardio holdet.

TABATA

Timen er til dig der vil have pulsen op og sved på panden. Timen er bygget op af blokke med 20 sek arbejde og 10 sek pause. 

Der vil både være styrke og puls.

STYRKE OG TEKNIK

Holdet er for dig, der ønsker at forbedre din teknik i de 3 store løft Squat, Bænkpress og dødløft. Timen giver dig mulighed for at øve teknik i samarbejde med mig.Der vil være mulighed for at presse dit Max løft.

INDOOR BIKE

Holdet er for dig, der vil have sved på panden. Timen er bygget op på både stående og siddende intervaller og længere pas stående og siddende. Jeg lover en fed time, hvor du går derfra med et smil på læben og glæder dig til næste time.

RUN

5 km løb med fokus på teknik og intervaller. Her er der fokus på opvarmning, samt korrekt løbeteknik og en udfordrende løbetur med indbyggede intervaller.

FAMILY WORKOUT

Træning for hele familien uanset alder og erfaring. Få en sjov træningsoplevelse med hele din familien hvor i sammen og aktivt kommer igennem forskellige øvelser, et hit for alle i familien! 


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling på Playitas Resort. 

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

22.-29. august 2023, Playitas Resort

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Jakob Schmidt
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK PLAYITAS

Kontakt os:
Meil: sports@apollorejser.dk

 

Om instruktøren


Jakob Schmidt

Jakob er 39 år gammel og har arbejdet som personlig træner i over 5 år og har over 6000 timers erfaring på gulvet. Jakob elsker at være aktiv og leve et meget aktivt liv. ’Jeg lever og ånder for træningen og lever livsstilen som personlig træner og elite fodbolddommer. Træning er mit frirum og måden jeg stresser af på.’

På hjemmefronten bor Jakob sammen med Anne-Sofie, som også er fitnessinstruktør – du kan derfor forvente en instruktør som lever og ånder for træning og for at gøre en forskel for netop DIG i din træning.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​