Funktionel & smart træning med Siri Linn Opsahl

Vores gæstetræner, Siri Linn, giver dig funktionelle og smarte træningspas i denne her gæsteuge. Derudover kommer der nogle lidt hårdere timer med masser af energi og glæde. Alle kan deltage i timerne, da de bliver tilpasset deltagernes niveau og udgangspunkt. Du skal være med her, for at blive glad og i godt humør. Her er alle velkomne!


Holdbeskrivelser

HIIT: Intervalklasse med høj intensitet. Kort og effektiv udholdenheds- og styrketræning. Holdet passer til alle niveauer og man kan selv udfordre sig selv.

Basis træning: Enkel og sjov time med funktionelle bevægelser. Der arbejdes i et roligt tempo, og vi har fokus på en kombination af mobilitet, stabilitet og balance.

Stram Op: En motiverende time med fokus på simpel konditions- og styrketræning. Vi træner hele kroppen, og du regulerer helt selv, hvor tung den skal være eller om du overhovedet vil bruge vægt.

Bootcamp: Et svedigt og skønt træningspas for hele kroppen, baseret på egen kropsvægt og ydre belastning. Timen er bygget op sådan, at du selv styrer tempo og intensitet. Her arbejder vi i mindre grupper.

Mobility: Gennem dynamiske bevægelser strækker og bøjer vi hele kroppen, og presser den til det yderste, så du bliver mere fleksibel på sigt.

Mave og ryg: En kort effektiv session, hvor vi fokuserer på coretræning. Vi kan garantere at det vil brænde godt i mavemusklerne når du går fra denne time.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Information om ugen

Dato og hotel:

Afrejselufthavn: København, Stockholm, Oslo

Dette indgår:    

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Siri Linn Opsahl

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren og hotellet:

 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn er en erfaren gruppeinstruktør, som med sin smittende ånd og energiske natur har spredt glæden ved motion gennem en række forskellige klasser og sessioner i over 20 år. Siri Linn har en unik evne til at skabe gode træningsoplevelser, hvor alle føler sig inkluderede og motiverede. Hun er også stifter af træningskonceptet BasisBall og har et ekstra hjerte for funktionel træning. Hun elsker at formidle alle former for træning og har træning og erfaring fra de fleste holdtimer.

Følg Siri Linn på Instagram @sirilinnopsahl

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas