Funktionel & sjov træning for alle med Linda På Kroken

I denne uge får du mulighed for at være sammen med vores super dygtige gæsteinstruktør, Linda På Kroken, som er personlig træner og Crossfit-entusiast. Ugen byder på højintensive og effektiv træning med fokus på funktionelle øvelser, bevægelseskvalitet og individuel tilpasning. Alle kan være med uanset niveau.

Vær med og udfordr dig selv til trygge og gode træningstimer og oplev glæden ved at rykke grænserne for, hvad du tror, at ​​du kan.


Holdbeskrivelser

Functional Fitness: er en effektiv og varieret træningsform, hvor du kan teste dig selv i en række forskellige øvelser. Timerne består af alt fra styrke og udholdenhed, til gymnastiske elementer og kropsvægtsøvelser. En solid og grundig opvarmning efterfulgt af en hoveddel med styrke og teknik. Linda lover, at du ikke kun får et godt træningspas, men at du lærer tricks og nye måder at tænke træning på, som vil give inspiration og motivation til din træning derhjemme.

TriErg - single eller team: en cardio session i intervaller med en blanding af cardio maskiner og egen kropsvægt/simpelt udstyr. Her arbejder du på dit eget niveau, og der vil være momenter hvor du er alene, men også hvor du arbejder sammen med andre.

Olympisk løfteteknik: Nysgerrig på, hvad olympiske løft er og indebærer? Vil du lære den rigtige løfteteknik, eller måske du vil forfine din teknik? Linda giver en god introduktion til de to olympiske løft: ryk og fremstød. "Der er ikke noget så frustrerende som at lære ryk, en meget udfordrende øvelse, MEN der er heller ikke noget så utroligt fedt, som når du kommer videre i denne øvelse!". Undervisningen foregår i små grupper, hvor vi går alt igennem trin for trin. Denne time er ikke direkte fysisk krævende, men mere krævende for at lære nye og ukendte bevægelser til fremadrettet træning.

Cykel & Tabata: Kom med på en skøn cykelsession, hvor vi først varmer op og herefter kører med fokus på kondition. Vi kører en tabata-session for at opnå funktionel og generel styrke, dette er en time med en god kombination og opbygning.

Stræk og bøj: En kort og enkel udstrækningssession som alle kan være med på, for hele kroppen.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst. OBS! Visse træningsplads på Playitas Resort kan være mod betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 21.-28. aug 2023

Hotel: Sivota – powered by Playitas

Dette indgår:                           

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Linda

Book Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Linda På Kroken

Linda På Kroken

Linda har over 30 års erfaring i fitnessbranchen. Hun har arbejdet både som receptionist, centerleder, holdtræningsinstruktør, cykelinstruktør, supervisor og personlig træner. Hun er uddannet gennem Norges Idrætshøjskole i forebyggende sundhedsarbejde og aktivitet. Efter 20 år i branchen opdagede hun Crossfit og Functional Fitness som 39-årig, og siden har denne træningsform været i fokus. Lina er både træner, men også konkurrenceaktiv inden for Crossfitt.

Lina er også aktiv atlet i olympisk vægtløftning, med guld fra både NM i 2016 og EM i 2021 og 2022. Hun er regerende europamester i sin alders- og vægtklasse. Hun har også flere europæiske rekorder som mesteratlet i olympisk vægtløftning.

Selvom hun synes, at det er sjovt og spændende at konkurrere og leve på kanten af ​​sin egen komfortzone, så brænder hun for, at DU skal finde din indre STYRKE og MESTRE DIN STYRKE. Det handler ikke om præstation - det handler om PROGRESSION fra dit udgangspunkt!


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas