Dance & WOD Week

Theresa Friman

Denne uge står på masser af træning for både krop og sind med dans, yoga og funktionel træning sammen med gæsteinstruktøren Theresa Friman!


Om træningsugen

Ugen vil være fyldt med sjov og udfordrende træning. Dagene startes oftest med en udfordrende og givende WOD-træning, som varieres dag for dag. Er man mere til en god omgang ben- og balletræning, så vil BootyBurn være holdet for dig, hvor vi arbejder med lidt mindre vægte, men med flere gentagelser. Dagene krydres med holdet DanceMix, der er fyldt med energi, fede og varierede moves. Alle kan være med uanset rytmisk niveau.

Theresa lover dig sved på panden og smil på læben. Du vil blive udfordret samtidig med, at du får nogle sjove og motiverende træningsoplevelser sammen med ligesindede. Alle træningsprogrammerne og koreografier er udviklet af Theresa og al træning er gratis i den uge, hvor hun er gæsteinstruktør.


Holdbeskrivelser

BootyBurn aktiverer ballemusklerne. Der vil være fokus på ben og baller. Vi arbejder primært med elastikker, egen kropsvægt og små vægte.  

WOD Workout of the day er inspireret af crossfit baseret på funktionelle øvelser. Det er en ny WOD hver dag.

DanceMix er en blanding af Latino, pop og hip-hop. Dette er holdet for dig, der godt kan lide at bevæge dig til god musik og svede uden at lægge mærke til det. 


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau. Theresa sørger for at der er plads til alle og at alle får en skøn og oplevelsesrig ferie. Du skal minimum være fyldt 15 år.


Hvordan bestiller jeg, og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Det er gratis at deltage, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. 

Dato: 28. jan. - 4. feb. 2024

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Dette indgår:

  • Holdtræning med Theresa Frimann 
  • Hotel og træningsresort i topklasse 

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt: Sports@apollorejser.dk

Om instruktøren og hotellet


Theresa Frimann

Mit navn er Theresa, og jeg har en stor passion og kærlighed til at bevæge kroppen og have det sjovt på samme tid! Især Crossfit, dans og styrketræning står højt på min liste – og netop disse holdtyper vil du kunne opleve sammen med mig! Kreativitet og motivation er nøgleord for mig, når det gælder træning. Til daglig er jeg leder i et fitnesscenter, hvor jeg har alle tænkelige holdtyper både for nybegyndere, seniorere og øvede. Jeg er derfor en meget allround instruktør. Med en baggrund som folkeskolelærer har undervisning på forskellige niveauer, samt differentiering af mine holdtyper, altid været min passion således alle kan være med på netop sit niveau.
Jeg har været i branchen som holdinstruktør og coach siden 2015, hvor jeg blandt andet er certificeret personlig træner, fitnessinstruktør, Les Mills uddannet i BodyPump og BodyAttack, uddannet StepFit instruktør, helse- og sportsmassør samt kostvejleder.
Derudover står jeg meget på rulleskøjter, hvor jeg deltager i diverse langdistanceløb!
 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas