Dance & WOD Week med Theresa Frimann

Denne uge står på masser af energi og velvære gennem træning for både krop og sind, gennem dans, yoga og funktionel træning. Gæsteinstruktøren Theresa tilbyder træning i skønne omgivelser på vores nye Apollo Sports-hotel, Levante - Powered by Playitas.

Om træningsugen med Theresa

Ugen vil være fyldt med sjov og udfordrende træning. Dagene startes oftest med skøn Flow Yoga, så du starter dagen bedst muligt og efter en rolig morgenstund følger udfordrende og givende WOD-træning, som varieres dag for dag. Dagene krydres med et hold kaldet Dancemix, som er sjov træning, som passer alle. Du vil blive udfordret samtidig med, at du får nogle sjove og motiverende træningsoplevelser sammen med ligesindede. Træningsprogrammet er udviklet af Theresa Frimann og al træning er gratis i den uge, hvor hun er gæsteinstruktør.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau. Theresa sørger for at der er plads til alle og at alle får en skøn og oplevelsesrig ferie. Du skal minimum være fyldt 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Træn med gæsteinstruktøren Theresa Frimann. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til det ønskede hotel og uge.

Hotel og dato: 

Det her indgår:

  • Holdtræning med Theresa Frimann er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Aqua Vista

Book La Pared

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

 

Booty burn: På bootyburn skal dine ballemuskler aktiveres. Der vil være fokus på både ben og baller, hvor vi kommer alle musklerne igennem. Vi arbejder primært med egen kropsvægt, elastikker og lidt vægte. Alle kan være med på timen, og der kan altid findes alternative øvelser. "Lad os sammen få de baller til at brænde!"

WOD: Workout of the day er inspireret af Crossfit med udgangspunkt i funktionelle øvelser og kreative strukturer. Der vil være en ny "workout of the day" hver dag, hvor vi blandt andet leger med egen kropsvægt og frivægte. Alle kan være med uanset niveau. 

Dancemix: Stilen er en blanding af latin, pop og hip hop. Det er timen for dig, der kan lide at bevæge sig til god musik og få sved på panden, UDEN at mærke det. Alle kan være med uanset niveau. Theresa har danset siden hun var 15 år, og har undervist på danseskoler, i fitnesscentre og undervist forskellige teatres talenthold.

Om instruktøren og hotellet


Theresa Frimann

Jeg har har en stor kærlighed til især Crossfit, dans og yoga – og netop disse holdtyper vil du kunne opleve sammen med mig! Kreativitet og motivation er nøgleord for mig, når det gælder træning. Jeg er en energibombe uden lige, men jeg elsker også roen, som yoga kan give mig. Jeg har været i branchen siden 2015, hvor jeg blandt andet er certificeret personlig træner, fitnessinstruktør, helse- og sportsmassør og kostvejleder.   

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​