Padelrejse med Swedish Padel Camp

Følg med på en padelrejse til vores nye Apollo Sports-hotel, Sivota Retreat - powered by Playitas, i græske Sivota. Hotellet har tre nybyggede padelbaner og ligger i herlige omgivelser med udsigt til havet. Denne rejse handler om padel, men hotellets faciliteter byder på meget mere end padel og giver mulighed for en komplet træningsferie.

 

Om padelrejsen

I løbet af denne uge får du 4 timers daglig padel med det dygtige instruktørpar fra Swedish Padel Camp. Instruktørerne vil hjælpe den erfarne med at udvikle sit spil til et højere niveau, og den mindre erfarne eller nybegynderen vil lære de padelkundskaber der kræves, for at kunne spille padel på et acceptabelt niveau. Der lægges vægt på teknik og masser af padelkampe. Alt sammen i et fantastisk miljø. Swedish Padel Camp er et mindre, svensk træningsforetagende fra Varberg i Sverige, som drives af parret Petra og Håkan. Begge lægger vægt på at finde rejsemål af høj kvalitet til deres træningsrejser. Petra og Håkan er kendte for at få alle til at føle sig velkomne og inkluderet, og det er især vigtigt for dem, at detaljerne er i orden, så alle får en god ferie og oplevelse. 

Der bliver god tid til sol, strand, afslapning og et godt fællesskab. I løbet af ugen vil Petra og Håkan arrangere fælles vinsmagning og en udflugt ind til den hyggelige havneby i nærheden med fællesspisning og en spændende forelæsning. Dette er en padelrejse med et særdeles godt indhold, så du både kan nyde det gode ved en ferie samtidig med, at du får en masse padeltræning og måske finder nye padelvenner.

 

Hvem kan deltage?

Padelrejsen passer alt fra nybegynderen til konkurrencespilleren. Der lægges stor vægt på den personlige kontakt og fællesskabet, så alle trives. Denne padelrejse passer både den, der rejser alene men selvfølgelig også den, der vil på en padelrejse med hele familien. Rejser du alene, men ønsker at spare enkeltværelsestillægget, så findes der mulighed for at dele værelse med en anden person. Hvis muligheden findes, vil vi informere dig om det. Husk at angive det under øvrige oplysninger i bestillingsformularen.

Padelprogram

Program

Programmet er foreløbigt og kan ændres.

 

Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i rørelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til den aktive livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har manga års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

 

Dato: 

  • Nye datoer på vej

Hotel: Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København & Billund

Inkluderet i rejsen:

  • Charterfly tur/retur inkl. bagage og mad om bord
  • Transfer
  • Delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad & aftensmad, ekskl. drikkevarer)
  • Holdtræning iflg. program. 4 timer padel/dag

Enkeltværelsestillæg: Tilkommer

Værd at vide om rejser, se her.

Bestil rejsen

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: 
Mail: sports@apollo.se


Om instruktørerne og hotellet


Om Petra & Håkan

Petra Alm-Johansson er uddannet personlig træner og kostrådgiver. Petra har mere end 25 års erfaring som instruktør, forelæser, helseinspiratør og har også beskæftiget sig som motionstræner for diverse elitehold. I dag arbejder Petra med events og træning for Golden Wellness, herunder Swedish Padel Camp, på fuld tid.

Håkan Johansson har en uddannelse som padel- og tennistræner og har igennem 30 år arbejdet som motionstræner og som certificeret mental coach. Ligesom Petra, så har Håkan også beskæftiget sig med træning og coaching af elitehold.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas