Vila Galé Estoril

Vila Galé Estoril er for gæster over 16 år og ligger perfekt i Estoril, hvor du kan svømme fra flere små bugter. Gåafstand til Cascais med blandt andet kunstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum og fortet Santa Maria med sit smukke fyrtårn.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vila Galé Estoril ligger tæt på den fine Tamariz-strand, kasinoet og konferencecentrene i Estroril. Fra hotellet og til centrum af Cascais er der cirka 2,7 kilometer og så passerer du flere flotte bugter, blandt andet Praia da Rata og Praia da Ribeira de Cascais. Besøg kunstmuseet, opdag historiske steder, lej en bil og oplev Portugals dramatiske kyststribe.

Fra hotellets terrasse med udendørs pool har du en flot udsigt over stranden. Solsenge og parasoller.

Hotellet har to restauranter, buffetrestauranten Divino hvor du kan spise morgenmads- og middagsbuffeter hvis du tilkøber halvpension, restauranten serverer også frokostbuffet. Hotellet har også en à la carte-restaurant, Massa Fina, som serverer frokost og middag. Bar og poolbar (åben juni-september). I hotellets Health Club kan du træne i fitnessrummet og slappe af i jacuzzien eller dampsaunaen.

Bytrafik. Parkering mod betaling.

Cascais centrum ligger 2,7 km derfra. Der er 25 kilometer til Lissabon og 30 kilometer til Lissabons lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Estoril og Cascais

Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascai er en perfekt base for at opdage Portugals kyststribe, spille golf eller udforske Lissabon. Hotellet har en swimmingpool og en separat pool for de mindste. Tæt på Cascais mange historiske steder.