Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascai er en perfekt base for at opdage Portugals kyststribe, spille golf eller udforske Lissabon. Hotellet har en swimmingpool og en separat pool for de mindste. Tæt på Cascais mange historiske steder.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,- når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Vila Galé Cascai er beliggende nær havnen i Cascais, i gåafstand fra Condes de Castro Guimarães kunstmuseum og Santa Maria-fæstningen med dets smukke fyrtårn. Slap af i hotellets pool og opdag Portugals fantastiske kystlinje.

Stor græsplæne med et stort bassin, hvor der er et dybere afsnit og et lidt lavere område med jacuzzi. Separat børnepool med vandrutsjebaner og legeplads. Solstole og parasoller.

I hotellets restaurant kan du spise morgenbuffet, frokostbuffet eller à la carte frokost og aftensmad. Bar og poolbar (åben ca. fra april til oktober).

Massage og sauna (aldersgrænse 16 år).

Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Transittrafik.

Cirka 1 kilometer til centrum af Cascai og cirka 1,6 kilometer til stranden Praia da Riberia de Cascais. 33 kilometer til Lissabon og 38 kilometer til Lissabon lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Estoril og Cascais

Vila Galé Estoril

Vila Galé Estoril er for gæster over 16 år og ligger perfekt i Estoril, hvor du kan svømme fra flere små bugter. Gåafstand til Cascais med blandt andet kunstmuseet Condes de Castro Guimarães Museum og fortet Santa Maria med sit smukke fyrtårn.