Liveaboard - træningsrejse på båd

Liveaboard – træningsrejse på båd

Liveaboard - en anderledes træningsrejse med Apollo Sports. Her er hotellet byttet ud med en båd. I en uge sejler vi rundt i herlige farvande, oftest ved Maldiverne, Det Røde Hav eller Middelhavet. De fuldt udrustede både byder på høj komfort, og fokus på rejsen er træning på både land og til søs. Vi sejler til herlige steder, spiser god og nyttig mad og ledsages af dygtige instruktører. En Liveaboard rejse er en unik og fantastisk oplevelse - følg med så snart det bliver muligt at rejse igen!

Hvad er Liveaboard?

Liveaboard er et begreb inden for dykning og surfing, hvor deltagerne bor, spiser og træner på en båd, komplet med alle tjenester for træning og komfort. Vores Liveaboard-koncept er baseret på en klassisk bådferie med fokus på forskellige former for træning. Båden har en kompetent besætning med kaptajn, bådpersonale og kok. Vores dygtige og inspirerende træningsinstruktører følger med på båden, og står for at arrangere forskellige typer af holdtræning. 

Forskellige Liveaboard rejser

På Liveaboard rejserne kan du vælge mellem forskellige træningsformer, som yoga, funktionel træning, surf, svømning, swimrun, terrænløb eller hvad end vores instruktører måtte finde på. Hver uge har et unikt oplæg, men fælles for alle er, at man bor ombord på båden, hvor træningen og fællesskabet er i fokus.


Få direkte besked, når vi igen kan tilbyde Liveaboard

Se film fra tidligere Liveaboard rejser