Waterman Beach Village Bungalow

Velkommen til en bekvem ferie i smukke omgivelser i Supetar på Brač i Kroatien. På Waterman Beach Village Bungalow bor du i enkle, men fine camping-bungalower, alle med egen udeplads og med mange faciliteter lige uden for døren.


Værelsestyper

Mindre 3-værelses-lejligheder i camping-bungalower for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var et skønt sted, hyggeligt lille pool område og helt fantastisk at vi kunne benytte søsterr...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Waterman Beach Village Bungalow ligger i smukke, frodige omgivelser i udkanten af Supetar på Brac. På campingområdet er der pool, separat børnepool, solstole og parasoller. På en gåtur på 5 minutter er du nede på den dejlige rullestensstrand med krystalklart vand. Ved stranden findes solstole mod betaling.

Waterman Beach Village Bungalow er en skønt kroatisk campingområde ved havet på øen Brac. Som mange af sydeuropas campinger er det velfungerende med fine campingbungalower for op til seks personer.

Lille legeplads. Gratis vaskemuligheder for områdets gæster (man skal selv købe vaskemiddel). Ca. 150 m uden for campingområdet ligger et LIDL supermarked. Den fine havneby, Supetar, ligger ca. 650 m fra området.

Ved indgangen til campingområdet finder du Mika's Park, som er et sjovt aktivitetsområde for familien med bl.a. bordtennis, minigolf og boccia.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.