Villa Dzamonja

  • • Smuk natur overalt
  • • Tæt på Zlatni Rat-stranden
  • • Gåafstand til restauranter og shopping

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder i den ældre del for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i den ældre del for 1-4 personer eller 1-4 personer heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og beliggenheden , og tror damen i receptionen var sød nok - gjorde hvad hun kunne... m...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 79 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Dzamonja er et pænt, familieejet lejlighedshotel i smukke omgivelser med oliventræer, pinjetræer og havet lige udenfor. Et perfekt hotel for dig, som lægger vægt på beliggenhed frem for faciliteter. Hotellets hyggelige restaurant serverer morgenmad og serverer salater og pizza samt fiske- og kødretter i løbet af dagen. \

Hotellet består af to dele, en nyere og en ældre opfrisket del. Hotellets pool er opvarmet og her er få solstole og parasoller. \

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis deponering i receptionen. Lige uden for hotellet ligger gågaden, der fører til centrum og stranden. Ca. 100 m til bademuligheder og ca. 1,5 km til den flotte Zlatni Rat-strand. Lokaltrafik

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmad og middag)

Værd at vide

  • Trapper og niveauforskelle på hotelområdet.

Alle hoteller i Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser og 2-værelses lejligheder.

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.

Grand Hotel View

Grand Hotel View er et pænt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet har et dejligt poolområde med flere pools, herunder en opvarmet kombineret udendørs og indendørs pool. Slap af i hotellets spa og bo på gode og komfortable værelser.