Villa Dzamonja

  • • Smuk natur overalt
  • • Tæt på Zlatni Rat-stranden
  • • Gåafstand til restauranter og shopping

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder i den ældre del for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i den ældre del for 1-4 personer eller 1-4 personer heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var en elevator
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 77 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Dzamonja er et pænt, familieejet lejlighedshotel i smukke omgivelser med oliventræer, pinjetræer og havet lige udenfor. Et perfekt hotel for dig, som lægger vægt på beliggenhed frem for faciliteter. Hotellets hyggelige restaurant serverer morgenmad og serverer salater og pizza samt fiske- og kødretter i løbet af dagen.
Hotellet består af to dele, en nyere og en ældre opfrisket del. Hotellets pool er opvarmet og her er få solstole og parasoller.
Gratis wifi på fællesområder. Gratis deponering i receptionen. Lige uden for hotellet ligger gågaden, der fører til centrum og stranden. Ca. 100 m til bademuligheder og ca. 1,5 km til den flotte Zlatni Rat-strand. Lokaltrafik

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til sen aften.

Alle hoteller i Brac

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.