Bästa All Inclusive hotellen i Grekland

Grækenlands bedste All Inclusive-hoteller - ifølge vores gæster

All Inclusive er perfekt til dig, der bare vil slappe af, spise og drikke godt på ferien. Oliven, tzatziki, moussaka og græsk salat er blot nogle af de lækkerier, der findes i det græske køkken. Udvalget af All Inclusive-hoteller kan variere, men fælles for alle er, at du kan spise og drikke lige så meget, du vil uden at tænke på regningen. Her har vi samlet de All Inclusive-hoteller i Grækenland, der har fået de bedste anmeldelser fra vores gæster, når det kommer til mad og drikke. Ingen andre end vores tidligere gæster, kan vurdere maden på vores All Inclusive-hoteller, end dem der faktisk har været der.

Casa di Porto

- Maden var virkelig lækker /Tanja, Vanløse

Esperos Mare Resort

- Stort madudvalg ved buffeterne - også salat og frugt.. /Sigrid, Hedehusene

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

- God mad de små steder ved poolen, med Pita, Sushi og pandekager! /Rikke, Bagsværd

Mitsis Alila Resort & Spa

- Det var det bedste hotel vi nogensinde har været på. All inclusive var helt fantastisk. Hvilket udbud! Hvilke drinks! Hvilken mad!
/Sofia, Västra Frölunda, Sverige.

Amada Colossos

- Maden får højeste point. Der var utroligt meget mad. Aldrig spist så meget mad og gode desserter! /Pernilla, Ronneby, Sverige

 


Mere om den græske Middelhavskost

Hemmeligheden bag Middelhavskosten

Kan man spise sig i form? Ja, ifølge forskere er det muligt at spise sig i form med Middelhavskosten. Slip dig løs med lækkerier som fisk, grøntsager, olivenolie og brød og føl dig bedre end nogensinde. Her kan du læse mere om hemmeligheden bag Middelhavskosten.

Læs mere om Middelhavskosten

Græske oliven

På din ferie i Grækenland er der masser af lækker mad og drikke. Her guider vi dig igennem de forskellige drikkevarer i landet.

Læs mere om græske oliven

Moussaka til en travl hverdag

Længes du efter Grækenland? Den bedste Mousakka finder du med denne opskrift af den græske mesterkok Mirsini Lambraki, som også står bag menuerne på vores Apollo Mondo Boutique-hoteller.

Opskrifter på mousakka, stifado & kleftiko

Vil du lære dig endnu mere om maden på din ferie?

Disse madudflugter tilbyder vi i Grækenland. Følg med og læs mere om hemmelighederne i det græske køkken!

Græsk madlavningskursus i Parga

Følg med på et madlavningskursus når du booker en ferie til Parga. Du følger opskrifter under kyndig vejledning af professionelle kokke - og mon ikke der står en ældre, i traditionel forstand, og holder opsyn, så du får alle hemmelighederne der giver succes i det græske køkken.

 

Læs mere om denne udflugt i Parga

Smagen af Kreta

Du kender det sikker, hvilken oliveolie skal man vælge. På denne udflugt på Kreta lærer du alt om olivenolie og prøvesmager både olie og den lokale vin.

Læs mere om denne udflugt på Kreta

Græsk madlavningskursus, Kreta

Tag med på en halvdagstur, hvor vi både besøger den botaniske have Skordalou og laver mad sammen.

Læs mere om dette madlavningskursus