Bedømmelse af Grand Mirage Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

5350 bedømmelser
Meget godt
 
2657
Godt
 
1672
Middel
 
639
Mindre godt
 
199
Dårligt
 
183

5 nyeste bedømmelser

15-12-2019

Indlæg af erlandst_rb CPH

Dejligt ophold.

Vi var inviteret til bryllup og havde bestilt et familieværelse.. det viste sig at ligge med udsigt til gaden og i en anden afdeling af hotellet end hvor brylluppet skulle holdes. Det var ikke som forventet og vi gjorde opmærksom på det. Vi blev tilbudt et værelse i det store kompleks hvor hele familien kunne være.. Super.! Godt nok kunne vi høre musikken fra buffet området om aftenen, men det var ok. Fedt pool område med muligheder for både børn og voksne. Tæt på udemærket strand og fine liggestole. Personalet var super søde og meget smilende. Go service og hjælpsomme. Kæmpe morgenmads buffet med alt hvad du kunne tænke dig. Alt i alt et dejligt ophold. Kan kun anbefale.

 
16-11-2019

Indlæg af Hanne P

Et fantaskisk ophold

Jeg syntes hotellet det ligger perfekt, vi har stranden lige ved hotellet. Vi benytter os meget af at der mange små spisesteder. Det er et godt hotel de har alt havde jeg skal bruge, deres spa og massage er fantaskisk.

 
21-02-2018

Indlæg af jeppeol København, Danmark

Fint familie hotel

Et fint hotel når man har børnene med på ferie og ikke gider for megen aktivitet. Fine pool faciliteter til de små børn, hvor man kan slappe af med en god bog mens ungerne passer sig selv. Go service, balineserne er generelt flinke og rar mennesker. Cheers to Sukaya the bellboy.

 
24-09-2017

Indlæg af CharlotteLarsen København, Danmark

Vi kunne tag afsted igen i morgen...

Min veninde og jeg havde 2 fantastiske uger på hotellet, hvor de smukke omgivelser kun blev overgået af det søde, høflige, varme og imødekommende personale. Fra vores faste tjener Dina i Cafeen til de søde bartendere i Panorama bar. Vi kunne tag afsted igen i morgen..

 
19-11-2016

Indlæg af box1011 Støvring, Danmark

Dejligt hotel - hotellet trænger dog til renovering.

Dette er et hotel, med et ekstremt højt service niveau. Alt personale, er meget venlige og smilende,dog vil vi fremhæve en enkelt person Mister Sudi, der serverede på stranden, han var virkelig en fantastisk tjener. Da vi havde all inclusive,fik vi afprøvet alle restauranter, virkeligt god mad, alle steder. Hvad værelse angår, dejlig størrelse, med havudsigt ( vælg havudsigt I vil ikke fortryde dette ), når det så er sagt, er det nok her at det største renoverings projekt ligger, trænger virkelig. Men ok, hvis man ikke er kræsen. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, et stenkast fra havet, flere restauranter,man kan såmænd spise på stranden, hvis det er det man ønsker. Er man til show, skal man ikke gå glip af disse ( flere gange om ugen ) virkelige gode Næste gang vi tager til Bali, bliver det bestemt på Grand Mirage