Cola Beach i Goa, Indien.

Goa – rejsetips

I fartfyldte Goa elsker vi farverne, udsigterne og det charmerende kaos. Få mest muligt ud af din unikke rejse til Indien og oplev strandene, maden og de mange seværdigheder!

Strande i Goa

Goa er paradiset for dig, der længes efter kilometerlange strande, kokospalmer og tropiske udsigter. Langs kysten af Goa er der flere forskellige strande.

Læs mere

Indisk madinspiration

Som følge af den portugisiske og muslimske indflydelse i Goas historie er der kulinariske traditioner, som er unikke for netop denne region.

Læs mere

Markeder og butikker

Her er der mylder, liv og bevægelse. Tag til et indisk marked for frisk frugt eller unikke varer. For at finde shopping som minder om det vi har derhjemme, skal du en tur til Mall de Goa i Porvorim.

Læs mere

Seværdigheder i Goa

Goa byder på mange indtryk, og der er meget at se overalt. Få ro i sindet med besøg i kirker og templer eller tilbring et meditativt øjeblik på en smuk strand.

Læs mere

Meget at finde i Goa

Goa har noget for alle i shopping-området. Uanset om din stil er bohemisk eller sober, så vil du lære at finde et væld af tøj og varer i Goa.

Læs mere

Yoga og skønhedsbehandlinger

Ayurveda og yoga er en del af Indiens historie, og Goa er det perfekte sted for dig, der ønsker at forkæle både krop og sjæl.

Læs mere

Spis godt i Goa

Nyd det lokale køkken når du er i Goa. Indisk mad har en stor variation afhængigt af, hvor du bor i landet, og lige i Goa finder du meget indflydelse fra Portugal. Her er maden ikke så krydret, og der tilberedes meget mad med fisk og skaldyr.

Læs mere

Tog, båd eller rickshaw

Transport i Goa kan være et eventyr i sig selv. Tag toget, hop på en taxa eller sus i rickshaw. Du kan også glide langs Chapora-floden i en indisk husbåd.

Læs mere

Opdag resten af Indien

Hvis du har lidt ekstra tid i Goa, er det værd at bruge et par dage til at rejse til Indiens mest fantastiske seværdigheder. Den berømte Taj Mahal eller ruinerne af Hampi er blot nogle få eksempler.

Læs mere

Find og book rejsen her