Fakta om Goa

Strande:

Goa er kendt for sine kilometerlange og brede sandstrande omgivet af palmer. Høje bølger og kraftig understrøm forekommer på nogle strande og specielt i sommermånederne juni til september hvor der er regntid. Læs her om Goas fineste strande.

Forlystelser:

I Det Nordlige Goa findes der mange restauranter og barer og det er relativt billigt at spise ude. Få natklubber findes.

Transport:

Lej bil med chauffør, da det ikke anbefales at køre på egen hånd. Der findes mange taxier og rickshaws. Jernbaneforbindelserne og busforbindelserne er gode til de omkringliggende byer.

Sport:

Udbuddet af sportsaktiviteter på strandene er begrænset. Mulighed for windsurfing og vandscooter.

Værd at vide:
  • Hotellerne i Indien er generelt af lavere standard i forhold til vesterlandske hoteller.
  • På hotellerne hvor der serveres morgenmadsbuffet, kan du iblandt få et indisk udbud af mad med mange varme retter, som vi ikke forbinder med morgenmad i Skandinavien. I stedet for brød, smør, pålæg, yoghurt osv, serveres der varme retter som gryderetter og lignende.
  • Ekstra opredning i Goa kan bestå af en drømmeseng, en sovesofa eller madras på gulvet. Dette giver en lavere komfort end en ordinær seng.
  • Vi anbefaler, at man medbringer en lommelygte, da mange gader har begrænset belysning om aftenen.
  • I Indien er det normalt med strømafbrydelse, uregelmæssig vandforsyning, forsinkelser i transport og højlydte religiøse festivaler.
  • Vær opmærksom på at der for nyligt er indført nye regler vedr. rygning. Det indebærer, at det ikke er tilladt at ryge på mange offentlige steder såsom restauranter, markedspladser etc. På hoteller med mere end 30 værelser og på restauranter med plads til mere end 30 personer er rygning tilladt, dog indenfor afmærkede områder.