Smuk sandstrand i Goa

Strande i Goa

- vores 5 bedste strandtips!

Goa er paradiset for dig, der længes efter kilometerlange strande, kokospalmer og tropiske udsigter. Langs kysten af Goa er der flere forskellige strande. Her er vores favoritter.

Eksotisk strand i Goa

1. Vagator Beach

Klipper omgiver denne smukke nordlige Goa-strand, der inviterer dig til skønne bade og gåture langs vandkanten. Her er også nogle strandbarer - små strandserveringer, der oftest tilbyder en solstol, hvis du køber noget at spise eller drikke hos dem. Bliv ikke overrasket hvis du ser en ko traske forbi. De tager også en tur her blandt de solbadende gæster på stranden.

2. Mandrem Beach

Kun 20 km nord for den hektiske Baga Beach finder du Mandrem Beach. Tempoet er roligere her, strandsælgerne er færre, og bølgerne er normalt ikke så høje, som de kan være andre steder. En fremragende strand for familier med børn og for dem der søger total afslapning.

3. Palolem Beach

Palolem er paradiset for backpackere og alle andre, der ønsker at nyde roen på en af det sydlige Goas bedste strande. Stranden er kantet med strandhytter af varierende prisklasser og standard for dem, der ønsker at overnatte. Her kan du leje en kajak og tilbringe et par rolige timer til havs.

4. Cola Beach 

Smukke Cola Beach i det sydlige Goa kan beskrives med et ord - afslappende. Det eneste der bør være på dagsordenen, når du besøger denne hvide sandstrand, er at nyde roen og omgivelserne.

 

 

Goa Beach

5. Cabo de Rama Beach

Tag gerne en tur til den portugisiske fæstning Cabo de Rama. Ved det sorte fort er der en hvid kirke, som stadig er aktiv i dag, og stejle klipper ned i havet, hvilket gør stedet til et majestætisk udsigtssted. Det virkelig fund finder du under ruinerne af fortet, hvor en frodig sandstrand strækker sig mellem klipperne. Cabo de Rama Beach er meget populær blandt lokalbefolkningen, men ikke så kendt blandt turister. Fra vejen er det ca. 500 meter til fods for at nå stranden, men det vilde og smukke sted er absolut det værd. Stranden har ingen livreddere, så pas på med skarpe koralrev og strømme.

Fuld fart på havet

Det er skønt at ligge på stranden eller ved poolen, men hvis du føler trang til fart, så er der en bred vifte af vandsport langs Goas strande. Hovedsageligt er der mange muligheder i området omkring Baga, Calangute og Candolim. Omkring den nordlige Baga-strand, eller lige ned til stranden fra hovedvejen i Calangute finder du flere arrangører af windsurfing, vandscootere og paragliding. Husk at tjekke at udlejer har de forsikringer og tilladelser, der kræves af indisk lovgivning.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her