Yoga i solnedgangen

Yoga og Ayurveda i Goa

Ayurveda og yoga er en del af Indiens historie, og Goa er et perfekt sted at forkæle både krop og sjæl.

Yoga

Forbind din krop, dit sind og din sjæl. I Goa er der yogahold både for nybegyndere og erfarne udøvere. Mænd, kvinder og børn praktiserer yoga for at leve et sundt liv uden stress. Oftest dyrker du yoga inden morgenmaden, tidligt om morgenen, husk at stille vækkeuret. Tag gerne fat i din rejseleder for at få tips til gode steder at dyrke yoga. Namaste!

Shirodhara – en oliestråle i panden

Shirodhara er en ayurvedisk behandling med fokus på den oliestråle, der forsigtigt løber ned ad panden, det tredje øje. Shirodhara hævder at kunne helbrede flere forskellige former for lidelser, men frem for alt er det en dejlig og afslappende behandling, der er værd at prøve.

Præcis som i en Bollywoodfilm

Jo mere volumen jo bedre. Frisørerne i de moderne frisørsaloner bruger mere tid på at style dit hår end at klippe det. En sand fornøjelse at opleve. I de lidt finere saloner koster en klipning med styling fra ca. 800 indiske rupees, ca. 80 kr.

Threading - fine bryn

Få dine øjenbryn plukket på en effektiv måde - med en sytråd. Med professionelle hænder og en teknik udover det sædvanlige former medarbejderne i skønhedssalonerne eller på stranden dine øjenbryn pænt. Men hvis du allerede har perfekte øjenbryn, kan du også prøve threading på lårene eller benene.

Traditionel barbering

Efter en barbering med en barberkniv er resultatet en virkelig silkeagtig hud. Barbererne har ofte deres saloner i små "huller i væggen". De er dygtige og omhyggelige, og nogle gange får du lidt ansigtsmassage med i prisen. Prisen er ca. 30 indiske rupees, ca. 3 kr.

Forkæl dig selv

Hvad er bedre på ferien end at unde sig selv en skøn tur i spa. Der er flere saloner af varierende standard at vælge imellem, som tilbyder behandlinger som massage, manicure og pedicure. Alternativerne er uendelige og til meget små priser. Tag gerne fat i din rejseleder for at få tips om gode saloner.

Ayurveda – find din kropstype

Ayurveda betyder "viden om livet" og er en gammel indisk lægekunst, der identificerer forskellige kropstyper. For at leve et afbalanceret liv er læring vigtigt for at forstå din kropstype og hvilken energi, der dominerer: Vata, Pitta eller Kapha. Hvis du er nysgerrig efter Ayurveda, findes der masser af forskellige centre i Goa. Tag gerne fat i din rejseleder som kan hjælpe dig med at finde de forskellige steder.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her