Magiske Taj Mahal i Indien

Oplev Indien

Hvis du har lidt ekstra tid i Goa, er det værd at bruge et par dage til at rejse til Indiens mest fantastiske seværdigheder. Den berømte Taj Mahal eller ruinerne af Hampi er blot nogle få eksempler.

Hampi

En af Sydindiens mest populære seværdigheder er Hampi, hovedstaden i Vijayanagara-imperiet. Tag toget gennem et storslået landskab til Goas nabostat Karnataka. Selv i dag er mange af byens templer og paladser næsten intakte og tiltrækker tusindvis af turister og pilgrimme hvert år. En tur hertil vil helt sikkert sætte sig fast i din hukommelse resten af dit liv. Tag fat i din rejseleder for mere information om, hvordan du kommer til Hampi.

Taj Mahal

Byt dit badetøj ud med komfortable sko og tilbring to eller tre dage med en tur til det nordlige Indien. Et af højdepunkterne vil helt sikkert være et besøg ved det fantastiske Taj Mahal i Agra.

Dudhsagar Falls

Benyt lejligheden til at besøge et af Indiens højeste vandfald beliggende på grænsen mellem Goa og Karnataka. Vandfaldet består af fire forskellige niveauer, hvoraf det højeste er hele 310 meter højt.

Dudhsagar Falls ligger i smukke omgivelser, omgivet af grønne bakker og frodig vegetation. Her kan du nyde en dejlig ca. 2-timers vandretur til vandfaldet, gennem skove og over floder. For de mere eventyrlystne besøgende er der også mulighed for at prøve aktiviteter som klatring og rappelling nær vandfaldet. Der er også en populær safari, der tager besøgende med på en tur gennem den omkringliggende skov og giver mulighed for at se vilde dyr som tigre, leoparder og elefanter.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her