Kirke i Goa

Seværdigheder i Goa

Goa byder på mange indtryk, og der er meget at se overalt. Få ro i sindet med besøg i kirker og templer eller tilbring et meditativt øjeblik på en smuk strand. Her er nogle forslag til seværdigheder, som ligger i nærheden.

Tempel ved flod i Goa

Find fred i et tempel

Hverdagen i et hinduistisk tempel er meget stille og giver en fredfuld ro. Ved festivaler og højtider dekoreres templerne, og den indiske form for slik sælges udenfor. Mangesh-templet er et af de mest besøgte.

Old Goa

Old Goa er tydeligt påvirket af den portugisiske æra og har meget smuk arkitektur, som du bør se på. Den gamle hovedstad består i dag mest af kirker. En af dem er Basilica of Bom Jesus, der huser resterne af Goas skytshelgen Saint Francis Xavier.

Fort Aguada

I sydlige Candolim finder du Fort Aguada, bygget i 1612, for at beskytte Goa mod indtrængere. Fortet var et samlingssted for de europæiske skibe, der lagde til her. Navnet Aguada betyder vand. På fortet er der et fireetagers højt fyr fra 1864, det ældste af sin slags i hele Asien. Dette gamle portugisiske fort ligger på Mandovi-flodens strand, syd for Candolim.

Fang solnedgangen

Overfor Vagator Beach ligger resterne af Chapora Fort. Herfra er det idyllisk at fange solnedgangen over Det Arabiske Hav og Chapora-floden – en stund mindfulness.

Mayem Lake

Den kunstige sø Mayem ligger et par kilometer uden for Bicholim, øst for Calangute. Her er det hyggeligt at nyde en dejlig picnic i den storslåede natur og kigge på de smukke fugle i området. Du kan udforske søen nærmere fra en pedalbåd. Du finder hertil ved at køre gennem byen Mapusa, og derefter følge skiltene til Bicholim. Rejsen tager ca. en time, så husk vand.

Titos Road underholdningscentrum

Titos Road i byen Baga har restauranter, barer og natklubber, og her keder du dig aldrig. Dette er Goas mest berømte bargade. Tag et spil billard med dine venner, se din favorit fodboldholdkamp i Champions League eller begiv dig ud på dansegulvet til nogle af Goas bedste DJ ‘er.

Myteomspundne Dona Paula

Udenfor Panjim finder du en af Goas mest romantiske udsigtspladser, Dona Paula. Området er kantet af karakteristiske små markedspladser, hvor der sælges tøj langs vejen. Her møder Mandovi-floden og Zuari-floden Det Arabiske Hav i en smuk natur. Statuen, der forestiller en mand og en kvinde, er omgivet af mange legender. En af dem handler om en trist kærlighedshistorie om elskerne Dona og Paulo, der modvilligt blev adskilt, fordi de tilhørte forskellige kulturer. De så ikke andre muligheder, end at tage deres liv ved at hoppe sammen ned fra klippen. Statuen siges at være dedikeret til dem.

Panjim-parken

Efter en dag i Panjims folkemylder kan det være dejligt at afrunde besøget på et fredeligt sted. Køb en kaffe eller en kold lassi og nyd en skøn gåtur i den frodige park med udsigt over vandet. Parken er en lille oase, hvor du virkelig kan ånde ud efter en dag med sightseeing.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her