Krydderier på marked i Indien

Shopping og markeder i Goa

- gør et fund på ferien

Her er der mylder, liv og bevægelse. Tag til et indisk marked for frisk frugt eller unikke varer. For at finde shopping som minder om det vi har derhjemme, skal du en tur til Mall de Goa i Porvorim.

Tag på natmarked

Goa sprudler af skønne markeder, og du kommer helt sikkert ikke tomhændet hjem fra nogen af dem. Saturday Night Market er en favorit blandt mange, med livemusik og mad fra hele verden. Markedet er åbent fra kl. 18.00 til midnat eller endda senere. Markedet holdes oftest på to forskellige steder i Arpora-området, og lokaliteterne kan variere i løbet af sæsonen.

En bid af Tibet

Tibetanske sælgere holder primært til ved det nordlige Goas mest livlige steder, f.eks. i Calangute og langs Baga Road. Men nogle er også at finde på Saturday Night Market og i Anjuna om onsdagen, når det store hippiemarked finder sted. Sølv er deres hovedprodukt, og der er uendeligt mange sølvvarer at shoppe. Smykker, skåle og bestik er blot nogle af de gode tilbud du kan lave, for blot at nævne nogle få.

Mall de Goa

I Porvorim, ca. 20 min med taxi fra Calangute, ligger Mall de Goa. Der er biografer, restauranter og butikker som Marks & Spencer, Lee, Wrangler, Puma, Levi, Ray Ban, Fabindia, Ed Hardy og andre.

Indiske fund

I den sydlige del af Anjuna Beach ligger det berømte hippiemarked i Anjuna. Det er et hektisk marked med en ægte feststemning fra november til april. Her finder du souvenirs, smykker, loppefund og varer fra alle mulige regioner i Indien. Bestil en majskolbe med lime og salt og slentre rundt blandt mennesker, farver og indtryk. Når du handler, så husk at forhandle om prisen! Markedet i Anjuna er onsdage kl. 10.00-18.00. Tag en rickshaw eller en båd, der løber mellem Baga Beach og Anjuna Beach for at komme hertil.

Fredag? Tag til Mapusa!

Er du på udkig efter frugt, grøntsager eller smukke stoffer, så er det til fredagsmarkedet i udkanten af Mapusa, du skal tage til. Her er der fyldt med lokale i stedet for turister, og du oplever garanteret en virkelig fortryllende atmosfære.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her