Tempel i Goa

Oplev Indiens kultur

Indien tilbyder en farverig kultur med rødder i hinduismen og præg fra flere erobrere gennem tiderne. Få en smagsprøve på det hele under din rejse til Goa.

Besøg et tempel

Goa har mange smukke templer, der er et besøg værd for at opleve den lokale kultur og religion. Shri Manguesh-templet og Shanta Durga-templet er to af de mest populære templer i Goa. Besøgende kan deltage i pujas (bønneceremonier) og udforske templet og dets omgivelser. De fleste af templerne i Goa er åbne for offentligheden og byder besøgende fra alle religioner velkommen.

Deltag i en festival

Goa Carnival er en af ​​de mest populære festivaler, der fejres årligt i fire dage i februar. Festivalen fejres med farverige parader, musik, dans og selvfølgelig mad. Ganesh Chaturthi er en anden stor festival og fejres hvert år i september. Under festivalen fejres den hinduistiske gud Ganesh med parader, dekorationer og traditionelle ritualer, som du ikke må gå glip af!

Se en ægte Bollywoodfilm

Det betyder ikke rigtig noget, at filmen er på hindi og mangler undertekster. Det er ligeså festligt bare at kigge på det farverige tøj og de typiske dansere, der symboliserer en rigtig Bollywood film. Husk at stå op, når den indiske nationalsang bliver spillet, inden hver film begynder. Bliver vist i INOX-biografen i det nordvestlige Panjim, ved siden af Panjim-markedet. Der ligger også en biograf i Mall Goa i Porvorim.

Spå din fremtid

Lad en prædiktor eller spåkone fortælle om din fremtid, eller besøg en astrolog der kan vejlede dig i vigtige beslutninger. Uanset om du tror på spådom eller ej, så er det en sjov oplevelse. Og hvem ved, måske er der noget det, der giver mening? Spåkoner og astrologer markedsføres via plakater på træer og vejskilte.

Cricket

Indiens største sport er ingen novelle. En kamp kan vare i flere dage, og reglerne kan være lidt uklare for den, der ser en kamp for første gang. Tag fat i din rejseleder for at høre hvor kampene spilles.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her