Bryllup

Oplev Indiens kultur

Indien tilbyder en farverig kultur med rødder i hinduismen og præg fra flere erobrere gennem tiderne. Få en smagsprøve på det hele under din rejse til Goa.

Se en ægte Bollywoodfilm

Det betyder ikke rigtig noget, at filmen er på hindi og mangler undertekster. Det er ligeså festligt bare at kigge på det farverige tøj og de typiske dansere, der symboliserer en rigtig Bollywood film. Husk at stå op, når den indiske nationalsang bliver spillet, inden hver film begynder. Bliver vist i INOX-biografen i det nordvestlige Panjim, ved siden af Panjim-markedet. Der ligger også en biograf i Mall Goa i Porvorim.

Spå din fremtid

Lad en prædiktor eller spåkone fortælle om din fremtid, eller besøg en astrolog der kan vejlede dig i vigtige beslutninger. Uanset om du tror på spådom eller ej, så er det en sjov oplevelse. Og hvem ved, måske er der noget det, der giver mening? Spåkoner og astrologer markedsføres via plakater på træer og vejskilte.

Cricket

Indiens største sport er ingen novelle. En kamp kan vare i flere dage, og reglerne kan være lidt uklare for den, der ser en kamp for første gang. Tag fat i din rejseleder for at høre hvor kampene spilles.

Spåkone

Spåkone spår i kaffegrus