Traditionel husbåd fra Kerala

Tog, båd eller rickshaw?

Transport i Goa kan være et eventyr i sig selv. I stedet for at leje en bil, er det mere almindeligt at tage en taxa, som er væsentligt billigere, end hvad vi er vant til herhjemme. Gør hele rejsen til en oplevelse ved at tage toget, eller prøv at glide langs Chapora-floden i en indisk husbåd.

Tog i Goa

Tag færgen til Panjim

Fra det nordlige Goa kan du tage bussen for et par rupees til Panjim. Stå af ved Betim-færgestoppet, tag færgen over Mandovi-floden, og du ender i Panjim – provinshovedstaden i Goa.

Hop på toget

En af de mest ægte måder at komme rundt på i Indien er med tog. De kommer aldrig til tiden, det er nogle gange meget overfyldt og det er svært at finde den rigtige vogn, men det er en oplevelse for livet. Du vil med garanti møde en masse nysgerrige mennesker, der gør turen til et sandt eventyr.

Tag en rickshaw

Det er en behagelig og eksotisk oplevelse at køre i rickshaw eller tuk tuk, som er en billig trehjulet taxa for højst et par personer. Rickshawen er et perfekt transportmiddel, når du kun skal rejse en kort afstand.

Indisk husbåd

Husbåd – kettuvallam – blev oprindeligt brugt i Kerala i det sydlige Indien, men nu kan du også opleve den i Goa. Det er en helt speciel følelse at glide langsomt langs Chapora-floden og opdage livet ved floden. Nyd en lækker middag om bord, og om morgenen er det skønt at vågne op til et dækket morgenbord og lyden af ​​skvulpende vand.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Goa, find og book en rejse til Goa eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Goa

Her finder du vores bedste tips til de smukkeste strande, de mest interessante seværdigheder, de bedste smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Goa

Goa

  • Yoga, god mad og skønne strande
  • Fantastisk shopping
  • Den perfekte blanding af oplevelser og afslapning
Læs mere om Goa

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her