Indisk husbåd

Båd, tog eller rickshaw

Transport i Goa kan være et eventyr i sig selv. I stedet for at leje en bil er det mere almindeligt at tage en taxa, hvilket er betydeligt billigere, end vi er vant til herhjemme. Gør hele turen til en oplevelse ved at tage toget, eller prøv at glide frem langs Chapora-floden i en indisk husbåd.

Tag færgen til Panjim

Fra det nordlige Goa kan du tage bussen for nogle indiske rupees til Panjim. Stå af ved færgelejet i Betim, tag færgen over Mandovi-floden, og du havner i Panjim - Goas provinshovedstad.

Hop på toget

En af de mest ægte måder at transportere sig rundt i Indien er med tog. De holder aldrig tiden, nogle gange er de meget overfyldte, og det er svært at finde den rigtige vogn, men det er en oplevelse for livet. Du er garanteret mange nysgerrige mennesker, der gør turen til et rigtigt eventyr.

Tag en rickshaw

Det er en dejlig og eksotisk oplevelse at køre i rickshaw eller tuk tuk, som er en billig trehjulet taxa for et par personer. Rickshaw er et perfekt transportmiddel, når du kun skal køre i en kort strækning.

Tog i Goa

Tog i Goa

Indisk husbåd

Husbåd - kettuvallam - blev oprindeligt brugt i Kerala i det sydlige Indien, men nu kan du også opleve det i selve Goa. Det er en meget speciel følelse at glide langsomt langs Chapora-floden og opleve livet ved floden. Nyd en lækker middag ombord og om morgenen er det dejligt at vågne op til et lækkert morgenbord og lyden af klukkende vand. Tag fat i din rejseleder for mere information.