Hotellet er Green Star-certificeret

Green Star Hotel Certificate uddeles til hoteller i Egypten for deres engagement i miljøvenlig forbindelse/drift og socialt ansvar. Hotellet skal opfylde 100% af de obligatoriske krav, yderligere miljømæssige og sociale foranstaltninger og innovative metoder krediteres ud over det. Alt verificeres derefter i en uafhængig revision.

Green Star Hotel Certification Program er et nationalt certificerings- og kapacitetsopbygningsprogram understøttet af det egyptiske ministerium for turisme. Formålet er at forbedre kvaliteten og miljøbevidstheden samt øge den egyptiske turistindustris konkurrenceevne og miljøpræstationer. Certificeringen findes i tre niveauer; tre, fire eller fem stjerner, afhængigt af hvor udviklet hotellet er i sit miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Ved at starte med nøglesektoren i den egyptiske turistindustri, hotelsektoren, tager Green Star et første skridt i at bevæge hele turistsektoren mod en mere bæredygtig fremtid. På længere sigt håber Green Star, at andre sektorer som krydstogtskibe og dykning kan følge trop.

Her kan du læse mere om Green Star