Caretta Paradise

Velkommen til Caretta Paradise, et moderne All Inclusive-hotel i Tragaki på Zakynthos. Her bor du nær den fine strand, der kun ligger 5 minutter til fods væk.


Værelsestyper

Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser med delt pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt værelse med direkte adgang til pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Caretta Paradise er et dejligt familiehotel beliggende i et roligt område på en bakke i Tragaki.

Det imponerende vandland Water Park tilbyder et stort udvalg af pools for både store og små, vandrutsjebaner, børnepool, en snackbar og masser af solstole at slappe af i. Poolhåndklæder mod depositum og betaling.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Nyd et stort udvalg af god mad hele dagen. Hotellet arrangerer også temaaftener, hvor du kan nyde italiensk, mexicansk eller andet internationalt køkken. Der er også en a la carte-restaurant, der serverer det bedste fra det italienske køkken og en grill-restaurant med græske retter.

Hotellet har et lille fitnessrum, book en tid en dag før. Her ligger også Serenity Spa, hvor du mod betaling kan slappe af med en dejlig massage. Nyd også en sauna og et hammam. Du kan også prøve fiskespaen Garra Rufa. Legeplads. Billard mod betaling. Underholdning et par aftener om ugen.

Gratis wifi i lobbyen, øvrige områder mod betaling. Supermarked. Nær hotelområdet findes også et stort supermarked med alt, hvad du har brug for under dit ophold. Det er ca. 500 meter til de nærmeste restauranter.

Det er ca. 2 kilometer til Tsilivi, ca. 7 kilometer til øens hovedstad Zante Town og ca. 9 kilometer til den internationale lufthavn.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Snacks og lette retter, kl. 10.00-18.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl 18.30-21.00
 • En middag en aften om ugen i den græske a la carte-restaurant, bordreservation kræves mindst 48 timer inden
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i hotellets barer, kl. 11.00-23.00
 • Indgang til hotellets vandland

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves er et skønt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Tragaki. Her kan du nyde en afslappende dag i solen og stadig kun have livlige Tsilivi 1,5 km væk. Med havet som nabo er det nemt at komme til stranden, når du bor på Loukas on the Waves!

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger. Hoteller er for gæster over 16 år.