Ilios

  • • Stort poolområde og have
  • • Gratis wifi på hele hotellet
  • • God beliggenhed i Laganas

Hotel Ilios ligger i populære Laganas omgivet af en stor, frodig have. Hotellets herlige atmosfære og hyggelige poolområde gør Ilios til et perfekt valg for en afslappende ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt roligt område
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Ilios ligger i udkanten af Laganas, Zakynthos største ferieby som både har en lang sandstrand og mange restauranter. Hotellet har en stor frodig have. Ved poolområdet er der en separat børnepool, solstole og parasoller, en udendørs jacuzzi samt poolbar som serverer drikkevarer og enkle retter.

På hotelområdet er der billard, bordtennis og volleyball. Gratis wifi på hele området. Reception døgnet rundt. Støj fra nærliggende barer kan opleves som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Laganas

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa har en central beliggenhed i Laganas. Her nydes dagen med fordel ved poolområdet, og hvis tørsten melder sig, kan man bare svømme direkte hen til baren. Fitness-faciliteter, massage og en restaurant der byder på lokale og internationale retter gør, at du både kan være aktiv og nyde på din ferie.

Galaxy Beach Resort

Familievenlige Galaxy Beach Resort har perfekt beliggenhed midt i det centrale Laganas med direkte adgang til stranden. Ved poolområdet vil hele familien trives - havudsigt, skønne solstole og små vandrutsjebaner.

Margarita (Zakynthos)

Velkommen til det hyggelige hotel Margarita, der ligger i den roligere del af Laganas på Zakynthos. Margarita er et perfekt valg for familier og par, der vil nyde en afslappende ferie. Her kan man både nyde solen ved en palmeklædt pool eller få en tur ned til den lokale sandstrande.

Esperia (Zakynthos)

Hold ferie her og brug dagene på at beslutte om du skal slappe af ved den nærliggende strand eller ved hotellets gode poolområde. Her er alle muligheder for gode feriedage hvis du ønsker Laganas sjove natteliv lige ved hotellet.