rejsemål

I Megali Ammos tilbringes dagene på sandstranden. Apollo tilbyder mange hotelalternativer, så der er masser at vælge mellem.

Læs mere om Megali Ammos 10 hoteller fra 3.138 DKK

Længes du efter ren afslapning, sol og strand er en rejse til Achladies perfekt! Her bor du blandt olivenlunde og er tæt på hyggelige Skiathos by.

Læs mere om Achladies 6 hoteller fra 3.341 DKK

I Skiathos by venter masser af restauranter med mange forskellige køkkener, et pulserende natteliv og god shopping. Byen er moderne og meget populær blandt os skandinaver.

Læs mere om Skiathos by 5 hoteller fra 3.952 DKK

Rejs til Koukounaries der kan prale af at have en af Europas bedste strande! Her venter blødt sand og krystalklart vand. Velkommen til paradis!

Læs mere om Koukounaries 3 hoteller fra 4.179 DKK

Rejs til Skiathos og opleve badebugten Vasilias. Her kan du se frem mod en skøn ferieoplevelse lige ved den indbydende strand. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Læs mere om Vasilias 3 hoteller fra 4.822 DKK

Rejs til Skiathos og den rolige by Troulos til sommer! Byen er perfekt for børnefamilier og dem, som ønsker fred og ro på ferien.

Læs mere om Troulos 1 hoteller fra 5.093 DKK

Agia Paraskevi er en lille by med en lang, skøn sandstrand. Her kan du nyde afslappende dage ved havet og gå en tur langs med stranden, og senere slå dig ned på en af byens hyggelige taverner.

Læs mere om Agia Paraskevi 2 hoteller fra 3.580 DKK

Aselinos er et roligt område på den nordlige side af Skiathos. Her kan du slappe af på en uforstyrret del af øen med vandreture gennem smuk natur eller bade ved den naturlige sandstrand. Besøg det lille kloster Kounistra og nyd græsk mad på tavernen ved stranden.

Læs mere om Aselinos 1 hoteller fra 6.958 DKK

Ønsker du fredelige og rolige frodige omgivelser så skal du booke din næste rejse til Kanapitsa og Kalamaki på det sydlige Skiathos. Blandt de privatejede villaer ligger hyggelige taverner og smukke små badestrande. Når du vil til Skiathos by med butikker og restauranter, kører der busser hertil.

Læs mere om Kanapitsa & Kalamaki 2 hoteller fra 5.051 DKK

Den rolige by Kolios ligger i det sydlige Skiathos, lige vest for Kalamaki-halvøen og omkring 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos. Kolios passer til dig, der gerne vil væk fra turiststederne og se lidt af øens unikke side.

Læs mere om Kolios 1 hoteller fra 3.614 DKK