Fakta om Skiathos

Transfer:

Fra Skiathos lufthavn til vores hoteller i Skiathos by og Megali Ammos tager det ca. 10 min.,til Vasilias og Achladies ca. 15 min., til Agia Paraskevi og Platanias ca. 20 min. og til Koukounaries ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

På Skiathos er der mange strande og badebugter at vælge imellem. Mange af de fine sandstrande ligger langs sydkysten, f.eks. Koukounaries. I nord finder man den fine rullestensstrand, Lalaria, som man kommer til med båd, samt fredfyldte sandstrande, som man kommer til med bil eller scooter. I udkanten af Skiathos by ligger den velbesøgte strand, Megali Ammos, med vandsportsaktiviteter og taverner. I Achladies findes også en sandstrand.

Forlystelser:

Stort udbud af restauranter og barer, de fleste er beliggende i Skiathos by. Diskotek (som har åbent i højsæsonen) ligger i den såkaldte Clubstrip, som ligger mellem den nye havn og lufthavnen. På Skiathos kan de unge såvel som det mere modne publikum finde underholdning.

Transport:

Fra havnen i byen går der busser og badebåde til de mange strande. Daglige bådforbindelser til nærliggende øer og fastlandet. Biler, scootere og cykler kan lejes.

Sport:

Vandsportsaktiviteter såsom vandski og paragliding. Tennis. Nyåbnet fitness-center i Skiathos by.

Værd at vide:

Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Til de fleste hoteller på Skiathos skal man gå det sidste stykke fra bussen til receptionen. Derudover transporteres bagagen i en separat bus. Dette kan medføre, at bagagen ankommer til dit hotel op til 1 time senere. Ved hjemrejse skal bagagen stilles ud før transfer i henhold til information i hotelmappen.

På Skiathos er der et kuperet terræn og i visse byer og hoteller kan der være bakker ned til stranden.