Fakta om Skiathos

Transfer:

Vigtig transferinformation. Læs mere om transfer til Skiathos .

Strande:

På Skiathos er der mange strande og badebugter at vælge imellem. Mange af de fine sandstrande ligger langs sydkysten, f.eks. Koukounaries. I nord finder man den fine rullestensstrand, Lalaria, som man kommer til med båd, samt fredfyldte sandstrande, som man kommer til med bil eller scooter. I udkanten af Skiathos by ligger den velbesøgte strand, Megali Ammos, med vandsportsaktiviteter og taverner. I Achladies findes også en sandstrand.

Forlystelser:

Stort udbud af restauranter og barer, de fleste er beliggende i Skiathos by. Diskotek (som har åbent i højsæsonen) ligger i den såkaldte Clubstrip, som ligger mellem den nye havn og lufthavnen. På Skiathos kan de unge såvel som det mere modne publikum finde underholdning.

Transport:

Fra havnen i byen går der busser og badebåde til de mange strande. Daglige bådforbindelser til nærliggende øer og fastlandet. Biler, scootere og cykler kan lejes.

Sport:

Vandsportsaktiviteter såsom vandski og paragliding. Tennis. Nyåbnet fitness-center i Skiathos by.

Værd at vide:

Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Til de fleste hoteller på Skiathos skal man gå det sidste stykke fra bussen til receptionen. Derudover transporteres bagagen i en separat bus. Dette kan medføre, at bagagen ankommer til dit hotel op til 1 time senere. Ved hjemrejse skal bagagen stilles ud før transfer i henhold til information i hotelmappen.

På Skiathos er der et kuperet terræn og i visse byer og hoteller kan der være bakker ned til stranden.