Aktiv ferie på Skiathos

Tag en pause fra stranden! Skiathos er ideel til forskellige typer af aktiviteter, uanset om du ønsker at dykke eller bare tage en lang gåtur. Se vores tips her.

Dyk ud for Skiathos

I det krystalklare vand ud for Skiathos venter en helt ny verden under havoverfladen. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren dykker, tilbyder Skiathos Diving Center noget for enhver smag. De har også testdyk for dig, der ikke har et dykkercertifikat. For mere information og booking, kontakt venligst din rejseleder.

Gå en tur

Det er virkelig rart at gå en morgentur, når det stadig er køligt og friskt i luften. For eksempel kan du gå på halvøen i Skiathos By. Nyd de smukke omgivelser og den skønne luft. Der er også flere gode og velmærkede vandrestier du kan følge. Guidebøger med vandreture kan købes rundt omkring på øen for dig, der er interesseret.

Spil tennis

Hvis du vil tage en pause fra stranden, kan du besøge tennisklubben i havnen ved det sidste busstoppested. Her kan du udfordre dine rejsefæller i en tenniskamp, men også solbade og svømme i poolen gratis.

Ø udenfor Skiathos By

Fitness & Spa

Forkæl dig selv med en vidunderligt afslappende tid i spaen. Nyd den rene luksus af at forkæle dig selv med motion, dampbad, jacuzzi eller med massage. Du finder det nye og moderne Fitness & Spa Center i Skiathos by på Evagelistrias Street. Tel: +30 242 702 1014. 30.

Ridning

Skiathos til hest

At ride gennem Skiathos smukke natur er en meget speciel oplevelse. Ridecenteret i Koukounaries har schweiziske ejere og tilbyder flere ruter på bjergene og langs havet. Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, kan du nyde en vidunderlig tid på hesteryg.

Lej en scooter

At  leje en scooter og komme rundt på egen hånd er en bekvem måde at se mere af Skiathos. Besøg en af de smukke strande eller stop ved en hyggelig taverna. Du vil helt sikkert få en vidunderlig oplevelse på to hjul.
Book rejse til Skiathos