Lalaria Beach med hvidt sand og turkisblåt vand

Skiathos' bedste strande

Hvad ville være en solferie være uden en rigtig god strand? På Skiathos får du dejlige strande, både rolige og livlige - og uanset hvilken du vælger, vil du stifte bekendtskab med det krystalklare vand Grækenland er kendt for.

Den populære strand Koukounaries Beach på det sydvestlige Skiathos

Koukounaries Beach

Denne strand betragtes som en af de bedste strande i Europa, og er lidt over en kilometer lang med finkornet strand. Navnet betyder "pinjekerner", og den populære strand er omgivet af fyrretræer, der giver smukke skygger på varme dage.

Bølgerne er ikke så store, hvilket gør det godt for børn at svømme her. Langs stranden finder du flere mindre frokoststeder og muligheder for vandsport for dem, der ønsker at være aktive.

Banana Beach

Dette er en af Skiathos bedste strande, hvor de fleste unge tager hen. Banana Beach er især populær i højsæsonen, fordi det er en rigtig feststrand. Men der er også mange forskellige vandaktiviteter og et par taverner at spise en god frokost på.

Til højre bag klipperne og den lille tange er Skiathos velkendte nudiststrand Little Banana Beach.

Agios Eleni Beach

Agios Eleni er en lille stille strand, hvor der også er en dejlig taverna at besøge. Her kan du som på de fleste strande på sydvestkysten se en meget flot solnedgang.

Xanemo Beach

På Xanemo Beach kan du tage en dukkert i det blå, mens du kan se, hvornår de store fly kommer ind til landing næsten lige over hovedet. Banen ligger mellem Xanemo og den nye havn, og man bliver så fascineret hver gang man ser et af flyene lande eller lette direkte over en.

Lalaria Beach på det nordlige Skiathos

Lalaria Beach

Lalaria Beach er Skiathos mest fascinerende strand. Den ligger på nordsiden af øen og kan kun nås med båd, der går fra den gamle havn. Det turkisblå vand er ubeskriveligt klart og kysten består af glitrende hvide sten. Tag proviant med, da der ikke er mulighed for at købe mad eller drikke. Husk at det er forbudt at tage sten fra Lalaria Beach.

Mandraki Beach

Mandraki stranden er ubeskriveligt smuk med sit finkornede sand og røde klipper, der omgiver stranden. Her kan du spise på tavernen og nyde solnedgangen, som er fantastisk!

Kastanistranden

På Kastanisstranden ved siden af Miliastranden kan du opleve suset fra filmen Mamma Mia. Her optagede de scenerne til sangene "Does Your Mother Know" og "Lay All Yor Love On Me". I dag er der ingen kulisser tilbage, men det er en hyggelig lille uforstyrret strand at tilbringe en god dag på.

Kom med på vores udflugt i Mamma Mias fodspor, hvor vi besøger Kastanisstranden. En udflugt, hvor sol, badning og afslapning er i fokus.

Nyd sol & strand på fine Troulos Beach på det sydlige Skiathos

Vromolimnos Beach

På Vromolimnos Beach arrangeres der beach volley turneringer. Den forholdsvis lange strand er af høj klasse med sit finkornede sand og parasoller af palmeblade. Langs stranden er der også to taverner og en bar samt flere vandaktiviteter.

Megali Ammos Beach

Megali Ammos er den første strand udenfor Skiathos by. Det er en forholdsvis populær strand, især blandt skandinaver. Den er ret smalt, med grovkornet sand, og der er flere gode taverner og mange forskellige vandaktiviteter. I Megali Ammos er der også flere af Apollos hoteller. Perfekt til dem, der ønsker at bo på den fine strand, men stadig tæt ved Skiathos by.

Troulos Beach

Troulos er en af Skiathos rigtig dejlige strande med lavt og krystalklart vand. Hvis du bliver sulten, er der en hyggelig krovært, der serverer veltilberedt mad og tilbyder en fantastisk havudsigt som en bonus. Som om det ikke var nok, er snorkelmulighederne gode ud for den lille ø. 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Skiathos, find og book en rejse til Skiathos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Skiathos

Her finder du vores bedste tips om hyggelige tavernaer og restauranter, dejlige strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Skiathos

Skiathos

  • "Mamma Mia-øen"
  • Turkisblåt vand
  • Hyggelige omgivelser
Se alle rejser til Skiathos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her