Smuk udsigt over Skiathos

Oplevelser på Skiathos

Marineparker, udendørs biograf, udflugter og shopping. For dem der kan lide at der sker noget i løbet af ferien, får du her et par tips til forskellige aktiviteter på Skiathos.

Marin Park på Alonissos

Hvorfor ikke tage båden til Alonissos? Det er den eneste ø i Grækenland, der er et naturreservat hvor man må bo. Gå i Alonissos små gader og besøg den gamle landsby beboet af fem familier. Omkring hele øen bor de sjældne munkesæler, og hvis du har lykken med dig, svømmer de med båden over til Skopelos. Du kan endda se delfiner, der leger i bølgerne fra båden.

Taxibåd på Skiathos

Et godt alternativ til at rejse med bus eller bil til forskellige strande på Skiathos er at tage en taxa båd. Det koster 2,5-5 euro pr. Person, og båden går til Vassilias, Achladies, Koukounaries Beach og til øerne Tzougria og Arkos.

Shopping i Volos

For dig, der er på ferie på Skiathos, er det en god idé at tage morgenbåd til byen Volos på fastlandet. Her finder du butikker af alle slags, og du kan købe både tøj, smykker og souvenirs. Afslut aftenen med en middag på en dejlig restaurant, før du tager den sidste færge tilbage til Skiathos.

Udendørs biograf

At nyde en god film under stjernerne er en fantastisk oplevelse. Varmt luft, noget godt at drikke og nogle snacks gør næsten enhver film til en fantastisk oplevelser. Du finder biografen på hovedgaden Papadiamantis i Skiathos by.

Hovedgaden Papadiamantis

Langs hovedgaden Papadiamantis i Skiathos by finder du butikker, der sælger alt mellem himlen og jorden. De har også åbent om natten og så er det køligt og hyggeligt at shoppe. På de smalle sidegader er der også små hyggelige butikker at gå på opdagelse i.

Dog Shelter

Ved siden af Panagia Kounistra klosteret er øens hundecenter. Her bliver der taget hånd om øen hjemløse hunde af frivillige arbejdere. Al hjælp er værdsat, og hvis du er interesseret kan du hjælpe med at gå en tur med hundene om morgenen.

Lej en bil

Tag chancen og oplev omgivelserne i eget tempo med en udlejningsbil. Hvorfor ikke køre ud på Skiathos nordkyst og slappe af på de fine strande: Vi anbefaler især lejefirmaet Sixt, som tilbyder god service på Skiathos. De har biler i forskellige prisklasser og modeller. Bilen leveres direkte til dit hotel uden ekstra omkostninger, og prisen inkluderer fuld forsikring og 24 timers assistance.

Læs mere om lejebil på Skiathos her

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Skiathos, find og book en rejse til Skiathos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Skiathos

Her finder du vores bedste tips om hyggelige tavernaer og restauranter, dejlige strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Skiathos

Skiathos

  • "Mamma Mia-øen"
  • Turkisblåt vand
  • Hyggelige omgivelser
Se alle rejser til Skiathos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her