Casa Blue

Casa Blue er et lille hotel, hvor du har kort gåafstand til både Megali Ammos strand og alle de græske taverner, restauranter, butikker ved havnen i den maleriske Skiathos by.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Casa Blue er et dejligt familieejet hotel i Skiathos by. Hotellet tilbyder græsk gæstfrihed og nærhed til alt omkring Skiathos by, strande og et rigt udvalg af taverner og barer, men der er ingen faciliteter på hotellet.

I morgenmadslokalet spiser man fra en morgenmadsbuffet hver dag.

Når du skal til stranden, kan du besøge bageren eller en café for at købe noget, du kan tage med til stranden. Hen på aftenen kan du se ned mod byens havn og opdage det gode græske køkken i byens taverner.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Skiathos by

Meltemi Skiathos

Dejligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.

Stellina

Stellina byder på et dejligt poolområde i rolige omgivelser. Her venter afslappende dage og gåture ind til Skiathos by. Hvis du bliver på hotellet, er der både en bar og en frokostrestaurant.