Bedømmelse af Mediterranean White

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

687 bedømmelser
Meget godt
 
270
Godt
 
162
Middel
 
90
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
106

5 nyeste bedømmelser

13-08-2019

Indlæg af Elisa L

Hotel med lufthavn som nabo

Hotellet er det jeg vil kalde middelmådigt. Vigtigt at man ved at hotellet ikke som sådan er et sted hvor man kan finde ro og afslapning. Hotellet er placeret MEGET tæt op af landingsbane fra lufthavn og der spilles musik fra pool baren fra kl. 10-01:00. Så det er svært at finde et roligt spot på dette hotel. Personalet er super venlige og løsningsorienterede. Blev indlogeret på værelse med en air condition som larmede som en byggeplads og sov ikke de første 2 nætter pga larm og varme på værelset. Men derefter blev den udskiftet og fik en her ny inkl.. champagne og meget sødt brev. Så de vil gøre deres bedste men det er som om der bare mangler det sidste. Jeg synes ikke det var value for money desværre. Desuden uhygiensk pool. Ingen bruser til at skylle sig før og efter badning og vi så ikke en enste gang en der rensede eller tjekkede pool for bakterier!?

 
10-09-2013

Indlæg af Rejsende1973 København

Venligt personale og mange fine pools

Pænt og hyggeligt hotel, og meget venligt personale, fin rengøring, men værelset var skuffende for et femstjernet hotel. Meget lydt, seng så hård som en betonklods og køleskab og badeværelse slidt og af ældre dato. Vi havde all inclusive, og frokost- og aftenbuffeten på søsterhotellet var udmærket, morgenmaden kedelig. Jeg er selv i rejsebranchen, og mener at dette hotel er middelstandard, måske lidt bedre grundet udendørsfaciliteterne og kvaliteten af frokost samt aftensmad. Stranden meget stenet, og ikke så indbydende, men det var jeg klar over på forhånd. Meget høj popmusik ved poolen dagen igennem - det fandt jeg noget irriterende.

 
19-08-2013

Indlæg af Skawbo Vatikanstaten, Italien

Ikke 5 stjerner

Hotellet var udmærket, men det ekstra som man forventer af et 5 stjernet hotel, var der absolut ikke, pænt og rent all inklusive ikke nogen oplevelse kedelig mad, og personale i restauranten, som knap ville hilse.

 
26-07-2013

Indlæg af pernille534 Ballerup, Danmark

Behageligt og hjælpsomt personale

Dejlig indlogering kl.21.30 ..meget venligt personale, der hjælper med de spørgsmål og ønsker man har. Hurtig og effektiv rengøring, også når uheld er ude. Lidt kedelig morgenbuffet, som var den samme 11 ud af de 14 dage vi var der. Hvis man skal nævne en ting der trækker ned (vi havde tilkøbt 1/2 pension) at der ikke var drikkevarer til måltidet om aftenen. Det synes vi der burde være. På andre tidspunkter, ja, betaler man selvfølgeligt for dem. Ellers har vi intet at klage over. Værelset var fint og rent og godt møbleret. Jeg boede på dobbl.værelse 2 seperate værelser med 2 teenagere. Aircondition virkede hele ferien og wifi også. Dog lidt langsommere netforbindelse end hjemme. Men absolut godt. Udover det er Santorini utroligt spændende med mulighed for mange gode oplevelser enten på planlagte guidede ture eller i lejet bil. Trafikalt er det lidt dyrt at bo på dette hotel, da man enten skal gå de 3 km til nærmeste by Kamari, eller booke hotelbussen til 4€ pr. Prs hver vej eller lokal bus 1,60 € pr prs med fare for den kun køre til Fira og derfra skal skifte bus tilbage til Kamari og betale 1,60 € igen. Taxa er ikke billigt. 10-12 € for at køre de 3 km som hotellet ligger fra byen. Så ved I det.

 
25-07-2013

Indlæg af 2mas65

Et dejligt hotel.

Et godt hotel med et helt fantastisk services minded personale. Ligger ganske tæt på lufthavnen men ikke voldsomt generene. Morgenmaden varieret og god. Det er dog dyrt at bruge hotelbussen ind til nærmeste by Kamari.