Shopping på Samos

Tag en bid af Grækenland med hjem! På Samos er der flere hyggelige små butikker, hvor du kan købe ægte græske souvenirs og råvarer. Her kan du læse mere om, hvilke butikker du bør besøge for at finde feriens fineste souvenirs!

Græsk keramik

Hvis du kan lide keramik, er der meget at vælge imellem på Samos, her er mange spændende keramiker, som du kan besøge og handle direkte fra. I den lille by Kumaradei ligger f.eks. Hydria - Pottery Art Raku Art, hvor du kan se keramikarbejdet. Hvis du finder noget, der falder i din smag, så er priserne de mest overkommelige. Sørg for at finde ud af, hvordan Pythagoras kop virker. Adresse: Timos Hatgilagos, Kumaradei.

Græsk kunst

Inde i Pythagorions centrum ligger Kallisti Gallery, som giver en oplevelse, der er uovertruffen for dig, der værdsætter kunst og indretning. Her har den græske ejer Yiannis samlet et ægte udvalg af græsk kunst, lige fra malerier og smykker til boligindretning. Kig ind og se, om du finder et dejligt minde fra Samos at tage hjem. 

Shopping i Tyrkiet

Kun en kort bådtur fra Samos ligger Tyrkiet og kystbyen Kusadasi, som tilbyder fantastisk shopping. Træd ind i de blomstrende og farverige basarer for at betragte den livlige handel eller for at shoppe selv. Her finder du alt fra boligindretning med orientalsk touch til billigt læder og skin. Med Apollo har du mulighed for at tage på tur til Tyrkiet og tage en shoppingtur til basarerne. Tag fat i din rejseleder for mere information.

Unikke smykker

I Lyhnos Handmade Jewels Workshop i Kokkari finder du unikke smykker skabt af lokale og græske smykkedesignere. Ejeren Sofia Pissiota står for en stor del af samlingen, og hendes stil kan beskrives som enkel, moderne og innovativ.

Økobutik

I midten af Votsalakia ligger nyåbnede Helene, en butik med økologi. Her kan du købe sko, tasker, tilbehør, gaver og tøj af god kvalitet og til gode priser. Gå ikke glip af de smukke træsmykker, økologisk tøj eller sandaler fra mærket Kokka.

Smykker

Butikken Wonderful i Pythagorion har et bredt udvalg af hjemmelavede smykker, her finder du også sommertøj, solbriller og sko. 

Fin gavebutik

Hvis du vil købe alle dine gaver og souvenirs i en enkelt butik og derefter tage til stranden, er Carousel ved siden af kirken på hovedgaden i Kokkari noget for dig. Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig på ét sted - lokalproduceret keramik, håndlavede sølvsmykker, fine olivenolier, pæne lædersandaler og meget mere. Her finder du garanteret noget til vennen eller naboen til gode priser.

Børnebutik

Confetti i Samos by er en nyåbnet børnebutik, der er et besøg værd. Her findes bl.a. trælegetøj, typisk sommerlegetøj og også badetøj til børn. 

Alt du behøver hos Manitari

I Votsalakia finder du den gode souvenirbutik Manitari. Her finder du stort set alt, hvad du leder efter, hvad enten det er strandlegetøj til børnene eller minder og gaver til at tage med hjem.

The Little Store

På hovedgaden i Pythagorion ligger den hyggelige, lille butik The Little Store. Her finder du både sko, tasker, håndklæder og tøj.

Smukt design

Hos Michalis Gold & Silver kan du købe unikke smykker i titanium af smykkedesigneren Michalis selv. Her finder du gode gaver til dig selv eller en kær ven, men også fine og personlige ringe hvis du går med tanker om at fri til kæresten på ferien. Michalis ligger i Pythagorion overfor apoteket.

Artisti Fashion

I Samos by og i Pythagorion finder du butikken Aristi Fashion, et græsk mærke der sælger dametøj. Her er muligheden for at købe et nyt sæt ferieoutfit!

Shop i Karlovassi

Et godt tip en regnvejrsdag eller en overskyet dag er at leje en bil og køre til Karlovassi. Denne havneby er Samos næststørste og mest berømte for øens universitet ligger her. Men byen er også en fremragende shoppeby med charmerende butikker, bekvemt placeret i den lille bymidte. Der er også en hyggelig plads, en fin gammel kirke og flere smukke historiske bygninger. Perfekt til en dagsudflugt!