Strand med turkist vand på Rhodos

Find dit Rhodos

På Rhodos, der er et af vores mest populære rejsemål, er der noget for enhver smag! Her hjælper vi dig med at finde den del af øen, der passer dig bedst - lige fra lange strande til hyggelige små badebugter.

Afandou & Kolymbia

Her er nogle af Rhodos længste strande og mange hyggelige små badebugter. Her finder du også Mythos Beach Resort, et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller både med børneklub, svømmeskole og træning. Hvis du elsker at træne på ferien, kan du med fordel vælge at bo på Apollo Sports-hotellet Levante - powered by Playitas.

Læs mere om Afandou & Kolymbia her

Lindos

En af Grækenlands mest kendte landsbyer med hvidkalkede små huse med blå døre, smalle gyder og kulturelle attraktioner. Med Apollo bor du på luksushoteller i Lindos, og rejser du uden børn, kan du booke det romantiske hotel Lindos Blu, som kun tager imod gæster over 17 år.

Læs mere om Lindos

Rhodos by

Det perfekte rejsemål for dig, der ønsker at kombinere sol og bad med bylivet! Trendy shopping, hyggelige græske taverner, pulserende fornøjelser og skønne strande. En stor del af nattelivet er koncentreret i bydelen mellem strandene, hvor der er fyldt med barer og diskoteker. Gå ikke glip af den gamle bydel med middelalderlig atmosfære.

Læs mere om Rhodos by her

Kalithea & Faliraki

Faliraki-stranden siges at være en af Rhodos’ bedste strande. I Kalithea og Faliraki kan du f.eks. bo på Epsilon, et hotel af høj standard for både familier og par. Er du på udkig efter en ferie med fart på, så kan du bo på Amada Colossos, som har sin egen vandpark med flere vandrutsjebaner.

Læs mere om Kalithea & Faliraki her

Lardos, Kiotari & Pefkos

Fredelige, ægte græske byer og beliggende nær badebugter og lange småstenstrande. I Lardos, Kiotari og Pefkos er der alle betingelser for en skøn og afslappende ferie.

Læs mere om Lardos, Kiotari & Pefkos her

Ialyssos & Ixia

I Ialyssos & Ixia er der mange familievenlige hoteller, og hvis du kan lide vandsport, er forholdene for windsurfing perfekte her. Ialyssos & Ixia ligger på vestkysten, en kortere taxitur fra Rhodos by. Solnedgangen herfra er magisk!

Læs mere om Ialyssos & Ixia her

 


Populære hoteller på Rhodos

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
* Generationshotel med faciliteter for alle

Mythos Beach Resort

apollo mondo local
St James's
• Apollo Mondo Local-hotel

St James's


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Rhodos, find og book en rejse til Rhodos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Rhodos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, dejligste strande, smukkeste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Rhodos

Rhodos

  • Sol-, strand-, og storbyferie
  • Ægte perle i det græske ø-hav
  • Smukke strande til dovne dage
Læs mere om Rhodos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her