Hoteller på Rhodos med vandrutsjebaner

Ønsker du et hotel som har vandland med vandrutsjebaner og legepools? Så har vi nogle gode hoteltips til dig. Her har vi samlet alle vores hoteller på Rhodos med vandrutsjebaner og legepools. Perfekte hoteller for dig der rejser med børn.

Mythos Beach Resort

Mythos Beach er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Her findes, foruden vandrutsjebane for de yngre børn, også en vandlegeplads, børneklubben Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

Læs mere og book rejse til Mythos Beach

Esperides Beach Family Hotel

Hvad siger du til et All Inclusive-hotel med både vandrutsjebaner, biograf og forlystelsespark for de mindste? På Esperides Beach Family Hotel trives både store og små!

Læs mere og book rejse til Esperides Beach Family Hotel

Epsilon

På Epsilon er der både vandrutsjebane og vandleg for de mindste. Derudover er det nemt at komme ned til den velkendte Faliraki-strand.

Læs mere og book rejse til Epsilon

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et populært All Inclusive-hotel beliggende ved den fine Faliraki-strand. Her findes vandrutsjebaner og mange aktiviteter for børn.

Læs mere og book rejse til Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive-hotellet for dig der ønsker det lille ekstra! Her findes tre vandrutsjebaner, skønne poolområder og en fin strand. Du kan også vælge at booke et familie-værelse med privat pool.

Læs mere og book rejse til Mitsis Alila Resort & Spa

Rodos Palace

Nybygget børnepool med vandrutsjebaner for de yngre børn. Her findes skønne poolområder, og stranden ligger kun et stenkast væk.

Læs mere og book rejse til Rodos Palace