Shopping på Rhodos

Shopping på Rhodos

I Rhodos by er der masser af ting, der venter til shoppeentusiasten! På Rhodos kan købe alt fra lokalt håndværk og souvenirer til eksklusive designermærker som f.eks. Gant.

Shopping i Rhodos by

I den gamle del af Rhodos by kan du shoppe til rigtig gode priser. Her finder du bl.a. læder, smykker, sko og tøj. I den nyere del af Rhodos by er der masser af fashionable butikker og internationale kæder. Der er bl.a. butikker som H&M, Sephora, Pull & Bear, Mango og Gant.

Tag på marked

Rhodos største marked ligger ved siden af den store kirkegård mellem Kalithea og Rhodos by. Markedet er lørdage og onsdage og er åbent kl. 07.30-14.30. Her kan du bl.a. købe frisk frugt og grøntsager. Der er også et lille mindre marked i Rhodos by om torsdagen kl. 07.30-14.30.

Lokale favoritter

Bag souvenirbutikkerne og restauranterne ovenfor Mandraki Havn ligger Neo Agora, hvor der er boder med frugt og grøntsager, fisk og kød. Vi kan anbefale at gå en tur herhen for at opleve folkemængden eller for at købe dine egne lokale favoritter: friske oliven, olivenolie, fetaost eller måske honning med urter.

Smuk keramik

Rhodos er kendt for sin smukke keramik, og her finder du alt fra kopier af antikke fund til moderne kunst og kunsthåndværk. Mange byer har deres eget keramikværksted, og især den i Archangelos er et besøg værd.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Rhodos, find og book en rejse til Rhodos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Rhodos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, dejligste strande, smukkeste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Rhodos

Rhodos

  • Sol-, strand-, og storbyferie
  • Ægte perle i det græske ø-hav
  • Smukke strande til dovne dage
Læs mere om Rhodos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her