Restaurantgade i Rhodos by

Oplev Rhodos by

Rhodos by har alt – en bykerne der er på den gamle verdensarvliste og nye moderne områder med fine shoppemuligheder og trendy taverner. Og rundt om hjørnet ligger stranden.

Uanset om du er en shoppeentusiastisk fashionist, en kræsen gourmand, en belæst historiker eller en afslappet soldyrker, vil du blive forelsket i Rhodos by. Den ligger på den nordligste spids af Rhodos og har en af de smukkeste middelalderlige byer i Middelhavet. Her mødes den antikke græske ro med den moderne storbypuls, og den klassiske strandferie kan kombineres med nogle luksuriøse shoppemuligheder og gourmetmad.

Det kan virkelig anbefales at besøge udsigtsbjerget Monte Smith - Rhodes bedste udsigtspunkt. Omgivet af gamle templer har du den bedste udsigt over den gamle by og strandene: småstensstranden Windy Beach og østkystens populære sandstrand, Elli Beach, hvor turister nyder solen, mens lokalbefolkningen udfordrer hinanden i strandtennis. Det unikke ved byen er, at du både kan nyde historisk verdensarv arkitektur langs de brostensbelagte gader i den gamle bydel og luksusshopping og cafébesøg i den nye bydel under ét og samme besøg. Grækerne selv elsker det moderne storbyliv i den nybyggede del, hvor eksklusive modebutikker som Boss, Armani og Escada blandes med skønne caféer.

Når du har brug for en pause i shoppingen, kan du slå dig ned med en frappé - den svalende iskaffe, som grækerne langsomt nyder på byens udendørs caféer.

Byen byder også på et pulserende restaurantliv - en græsk salat af høj kvalitet, hvorfor ikke supplere med nogle af de småretter du finder på det store græske menukort. Start din middag med at hygge med de små mezeretter, såsom små grillede fisk eller blæksprutte serveret med en knivspids salt og citron, artiskokker og ærter i en dild- og citronsauce. Eller bestil zucchiniblomster fyldt med ris, tomat og urter eller med ost, der gør dig mæt, inden hovedretten serveres.

Rund aftenen af med et glas ouzo på en ægte græsk familierestaurant i den gamle bydel, eller fest løs i byens bargade, hvor stemningen er i top. Resten af øen bliver bedst udforsket i bil, fra fantastiske strande mod øst og ægte natur i vest, op til bjerglandsbyer, hvor indbyggerne bor på samme måde som de altid har gjort.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Rhodos, find og book en rejse til Rhodos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Rhodos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, dejligste strande, smukkeste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Rhodos

Rhodos

  • Sol-, strand-, og storbyferie
  • Ægte perle i det græske ø-hav
  • Smukke strande til dovne dage
Læs mere om Rhodos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her