Aktiv ferie på Kos

Hvis du vil være aktiv på ferien, er der mange fartfyldte aktiviteter på Kos. At leje en cykel er en nem måde at se øen på og komme rundt til de forskellige strande, herunder kitesurfing, dykning og andre sjove vandsportsaktiviteter. Er du mere sikker på land, er tennis et godt alternativ. Her kan du læse mere om, hvad du kan finde på at lave!

Rid i solnedgangen

At ride langs stranden er manges drøm. På Marmari-stranden på Kos kan drømmen gå i opfyldelse! Ridning passer både til nybegyndere og erfarne ryttere og er en sjov oplevelse for alle. Marmari Stables har flotte heste, der tager dig på en dejlig tur. Eller hvorfor ikke ride ud på en romantisk solnedgangstur!

Lej en cykel

Lej en cykel og se dig omkring. Det er en god og nem måde at komme rundt på øen, og gaderne i Kos by er perfekte til smalle cykeldæk. Nyd det smukke landskab gennem olivenlunde og nyd de skønne dufte. Vi anbefaler, at du lejer din cykel hos Giorgos og Nikos hos Power Extreme. Adresse: Harmilou 4, Kos by. Tel: +30-224 202 6421.

Kitesurfing

Bliv inspireret af den skønne surfing-atmosfære på Marmari-stranden og lær at surfe på ferien. Under vejledning af dygtige instruktører kan du deltage i et kortere begynderkursus eller længere dagskurser for dem med mere erfaring. Kitesurfing er også populært på Kohleri-stranden.

Tennis

Tennis er en dejlig feriehobby. Kos Tennis Club ligger i udkanten af Kos by og er det perfekte sted at udfordre dit rejseselskab i en venskabelig kamp.

Flere gokartbaner

På gokartbanen er du garanteret en stund både med spænding og latter. I Kos by har du Marmari GoCart og i Kardamena finder du en gokartbane på vej op mod Mitsisotel.

Sjove vandsportsaktiviteter

Er du vild med fartfyldt vandsport og en masse aktiviteter, så skal du tage til Kefalos eller Paradise Beach på Kos. Der er windsurfing, pedalbåde, vandscootere, hobie cats og meget mere.

Dykning med Liamis Divers

Har du aldrig prøvet at dykke, men altid ville prøve det? Nu har du chancen. Med Liamis Divers finder du den fantastiske undervandsverden udenfor Kos, og vi kan næsten garantere, at du bliver afhængig. De udflugter der arrangeres, er en stor oplevelse, hvad enten du booker en time, en dag eller et helt kursus. For dig der er nybegynder passer, hvad vi kalder et charterdyk, rigtig fint - så behøver du ikke tænke på noget, for de dygtige instruktører gør det meste af jobbet.

ATV

Med en ATV kan du opleve Kos natur i det tempo, du ønsker. Det er en perfekt måde at komme rundt på, og når du har lyst til det, kan du bare tage en pause på et smukt skyggefuldt sted. Med en ATV kan du også nå steder, som du ikke når med bil eller knallert. Vi anbefaler, at du lejer din ATV ved Giorgos og Nikos hos Power Extreme.