Kvinde vandrer rundt på shoppinggade i Grækenland

Shopping på Kos

Souvenirs er selvfølgelig en del af ferien. Tag feriesmagene med hjem efter en tur i markedshallen i Kos by, hvor du finder alt fra olivenolie og krydderier til slik og raki. Eller hvad med en håndlavet kreation fra bjerglandsbyen Zia, der vil være et fint minde efter dit besøg på Kos. Her kan du læse mere om, hvad du ikke må gå glip af, når du shopper!

Græsk olivenolie

Tag feriesmagene med hjem

Oppe i bjerglandsbyen Zia på Kos kan du købe mange forskellige slags krydderier fra området. Køb et stykke af Grækenland med hjem, der tager smagsløgene lige tilbage til solen. Øens specialitet honning finder du også her.

Markedshallen i Kos by

På torvet Plateia Elefterias i Kos by ligger der en stor markedshal. Her finder du alle specialiteter på øen og andre typiske græske produkter, såsom olivenolie, oliven, krydderier, ouzo, raki, slik og olivenoliebaserede skønhedsprodukter.

Hyggelig shopping

Det er et hyggeligt job at shoppe i de smukke stræder i den ældre del af Kos by. Her ligger små butikker side om side, og i området finder du smykker, sko og sandaler og souvenirs. Afslut shoppeturen ved Frihedstorvet, Plateia Elefterias, som kantes af caféer og et marked med krydderier, oliven, olier og keramik.

Oliventræer på række

I den familieejede butik Olive Wood i Kos by sælges der varer fra oliventræer. Her kan du shoppe skåle, bestik, honningkrukker og meget mere. Alt er lavet af oliventræer fra Grækenland! Du finder butikken på Apellou street i Kos gamle bydel.

Skøn shopping

Hvis du vil forkæle dig selv med noget godt eller købe en gave til en, du kan lide, så skal du besøge The Positive Shops i Zia. I denne farverige butik finder du håndlavede ting som skilte, malerier og andre kreationer. Gå ikke glip af de unikke udsmykninger som er malerier der er udskåret i træ.


5 ting, du skal have med hjem:

1. Olivenolie

2. Oliven 

3. Ouzo

4. Keramik

5. Græske krydderurter

 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kos. Find og book en rejse til Kos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Kos

Her finder du vores bedste rejsetips til de sjoveste aktiviteter, bedste seværdigheder, skønneste strande og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Kos

Kos

  • Vidunderlige strande
  • Historiske seværdigheder
  • Afslapning i varme kilder
Se alle rejser til Kos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her