Smuk sandstrand med solstole og parasoller på Kos i Grækenland

De bedste strande på Kos

Marmari-stranden eller hæng ud på Apollo-stranden i Kos by, hvor der tilbydes gratis solstole til alle Apollos gæster! Her kan du læse om vores tips til den bedste strandtur.

Stranden Agios Stefanos med udsigt over øen Kastri
  • Agios Stefanos

Besøg en af de mest fotograferede strande på Kos, Agios Stefanos, som ligger cirka 40 kilometer sydvest for Kos by. Stranden har krystalklart vand og er ideel for både familier og par, der vil tilbringe dejlige dage på stranden. Langs stranden er der også historiske seværdigheder at udforske, bl.a. et par kirker og kæmpe ruiner. Udsigten til øen Kastri i bugten med dens hvidkalkede kirke med blå detaljer og klippeomgivelser er også et højdepunkt. 

  • Paradise Beach

Gå ikke glip af et besøg på Kos' mest hemmelige og måske smukkeste strand, Paradise Beach. Den ligger på den sydvestlige spids af Kos i en af Kefalos bugter, og man kommer til stranden ved at køre ad smalle bjergveje. Stranden er meget smuk med sit turkisblå vand og fine sandstrand, og det er helt sikkert besværet værd at komme hertil.

Strand i Tigaki, Kos
  • Tigaki

Stranden i Tigaki på Kos har vidunderligt finkornet sand, og der er altid en dejlig brise. Strandens lavvande betyder, at selv de mindste vandhunde vil nyde den. Hvis du vil være aktiv, er der masser af vandsport, og hvis du bliver sulten eller vil slukke tørsten, er der flere barer og restauranter tæt på stranden. 

  • En unik strandperle

Vest for Mastichari på Kos ligger en unik strand. Høje klippevægge styrter lige ned til en lille strand, der kun er et par meter bred. Her kan man være helt uforstyrret af de fantastiske omgivelser og bare nyde solen, havet og roen. For at komme hertil skal du køre mod Agios Ioannis fra Mastichari og dreje ned mod havet, når du ser det store skilt til Black Pearl.

Strand i Mastichari, Kos
  • Marmaris-stranden

En af vores egne yndlingsstrande på Kos! Marmaris-stranden har fint, hvidt sand og lavvandet. Da vinden er god her, kommer der også mange surfere for at dyrke deres sport. En perfekt strand til at tilbringe en lang og hyggelig dag på stranden. 

  • Agios Theologos

På sydspidsen af Kos ligger den smukke strand Agios Theologos. Her kan du nyde uforstyrret sol og hav, og når sulten melder sig, er der en lille taverna, hvor du kan spise frokost. Det nærmeste Apollo-resort til Agios Theologos er Kardamena, hvorfra stranden ligger ca. 40 minutter væk i bil. 

  • Lambi Strand

Lambi Beach i Lambi, i gåafstand fra Kos by, byder på finkornet sand og turkisblåt vand. Her kan du se frem til dage fyldt med sol og hav, afslapning og gode aktiviteter. Langs stranden er der flere restauranter og strandbarer, hvis du bliver sulten eller vil have noget køligt at drikke. 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kos. Find og book en rejse til Kos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Kos

Her finder du vores bedste rejsetips til de sjoveste aktiviteter, bedste seværdigheder, skønneste strande og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Kos

Kos

  • Vidunderlige strande
  • Historiske seværdigheder
  • Afslapning i varme kilder
Se alle rejser til Kos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her