Noget for enhver smag

Hvis du får brug for en lille pause fra solen og vandet, er der meget at finde på at lave her. Sjov i vandparken, slappe af i varme kilder eller lære mere om Grækenlands historie på det arkæologiske museum. På Kos er der underholdning for alle! Se vores tips til nogle af mulighederne!

Sjov vandpark for hele familien

Lido Water Park ligger i udkanten af Tigaki-området på Kos. Her får hele familien en sjov dag med de mange attraktioner. Surf i bølgerne i bølgebassinet, føl suset i maven i en af de mange vandrutsjebaner eller slap af i Lazy River. Du kan også spille vandpolo eller beachvolley med nye venner. Hvis du følger med på Apollos udflugt til Lido er både transport og entré inkluderet i prisen.

Varme kilder i Therma

På Kos østside finder du Therma, som er et meget specielt sted. Her er varme kilder, der opstår ved vulkanen Nissyros, der ligger uden for øens kyst. Det er virkelig afslappende at synke ned i det rygende varme vand, som kan blive op til 50 grader. Undgå at bade med lyst badetøj, da det let kan blive misfarvet i kildevandet. Om aftenen er der en specielt dejlig atmosfære her, da det er lidt roligere. Vandet fra kilderne opvarmer også vandet ved den lille strand.

Udendørsbiograf

Det er en meget speciel følelse at tage til Kos udendørsbiograf, der er omgivet af en lun aftenluft. Hver uge vises en relativt aktuel engelsksproget film. Billetter koster ca. 7 euro, og der er også snacks og drikkevarer til salg.

Arkæologisk museum

Museet huser artefakter fundet fra den hellenistiske, romerske og osmanniske æra. Her finder du statuer fra 400 f.Kr. til 400 e.Kr. af Afrodite, Hippokrates og Alexander den Store. Åben alle dage undtagen mandage, og entré koster 3 euro. Det arkæologiske museum ligger på frihedstorvet på Kos markedsplads.

Tyrkisk i Platani

På Kos er der tyrkisk præg overalt. Mange rejser til Bodrum om dagen, men du kan også opleve den tyrkiske kultur tættere på end det, nemlig i Platani. De tusinder af indbyggere, der bor her, stammer fra Tyrkiet og har bevaret deres kultur og traditioner. I Platani er der også den eneste moske på Kos, der stadig bruges.

Professionails

Sørg for at forkæle dig selv i ferien. Hos Professonails kan du få smukke hænder og fødder, mens du nyder et vidunderligt afslappende øjeblik for dig selv. Du finder loungen nær delfin-rundkørslen i Kos by.
Tel: +30 224 202 4420.

Forkæl dig selv

Hos Artemis Hamam i Tigaki er der spa og hamam. Den absolut bedste start på din ferie er en tur i en hamam, hvor gamle hudceller skrubbes væk. Alt dette slutter af med en dejlig massage. Perfekt til en smuk solbrændthed!
Tel: +30 224 20 67270-71-72.

Panagia Tsoukalaria

Denne lille privatejede kirke ligger over Kos by. Der er ofte grillaftener om sommeren, og der arrangeres festivaler og andre arrangementer. Smukke omgivelser med en dejlig udsigt.

Se flere rejsetips til Kos