Kitesurfing på Kos

En aktiv ferie på Kos

Hvis du vil være aktiv på ferien, er der mange fartfyldte aktiviteter på Kos. At leje en cykel er en nem måde at se øen på og komme rundt til de forskellige strande, herunder kitesurfing, dykning og andre sjove vandsportsaktiviteter. Er du mere sikker på land, er tennis et godt alternativ. Her kan du læse mere om, hvad du kan finde på at lave!

Jetski, Kos

Sjov vandsport

Er du til vild vandsport og masser af aktivitet, skal du tage til Kefalos eller Paradise Beach på Kos. Der er windsurfing, pedalbåde, jetski, vandscootere, hobie cats og meget mere.

Dykning og opdagelse af livet under vandet

Har du aldrig dykket før, men altid gerne villet prøve? Tag chancen på Kos! Udforsk den fantastiske verden under vand, og vi kan næsten garantere, at du bliver bidt af det. Det uberørte vand omkring Kos byder på et væld af havdyr, bl.a. blæksprutter, havskildpadder og mange farverige fisk. Der er flere dykkercentre rundt omkring på øen, som tilbyder udlejning af udstyr og kurser for begyndere og erfarne dykkere. 

Oplev øen på ATV

Lej en ATV på øen, og udforsk Kos' omgivelser i dit eget tempo. Det er en perfekt måde at komme rundt på, og når du har lyst, kan du bare tage en pause et dejligt sted i skyggen. En anden mulighed er at udforske øen i en lejet bil.

Cykling på Kos

Lej en cykel

Lej en cykel og se dig omkring. Det er en fantastisk måde at komme rundt på øen, og gaderne i Kos by er perfekte til smalle dæk. Kom også ud i det smukke landskab, gennem olivenlundene og nyd duftene af det solvarme grønne.

Kitesurfing

Bliv inspireret af den skønne surfing-atmosfære på Marmari-stranden og lær at surfe på ferien. Under vejledning af dygtige instruktører kan du deltage i et kortere begynderkursus eller længere dagskurser for dem med mere erfaring. Kitesurfing er også populært på Kohleri-stranden.

Flere gokartbaner

På gokartbanen er du garanteret en stund både med spænding og latter. I Kos by har du Marmari GoCart og i Kardamena finder du en gokartbane på vej op mod Mitsisotel.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kos. Find og book en rejse til Kos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Kos

Her finder du vores bedste rejsetips til de sjoveste aktiviteter, bedste seværdigheder, skønneste strande og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Kos

Kos

  • Vidunderlige strande
  • Historiske seværdigheder
  • Afslapning i varme kilder
Se alle rejser til Kos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her